Mit csináljak a lányommal? Kezd kezelhetetlenné válni.
Figyelt kérdés
17 éves, dohányzik, minden hétvégén bulizni van, ott iszik, fiúkkal csókolózik. Már nem is szűz! Ráadásul a tanulmányi eredményei is romlanak. Mentségére szóljon, hogy sokat segít otthon..
N
2014. okt. 9. 17:30
11/13 anonim válasza:
Tarts flegmának, de bízz abban, hogy kinövi.
Nekem is elég brutális volt a kamaszkorom, mégis 18-20 éves koromra kinőttem ezekből. Szerintem nála se lesz másképp.
12/13 anonim válasza:
hát nem a barátnője vagy hanem az anyukája. elsősorba ezt kell tistázni
13/13 anonim válasza:
Nekem szigorú anyám és apám volt, nem mondtam el nekik semmit, mégis ugyanezeket csináltam ennyi idősen. :D Szóval, az, ha jó a kapcsolata az anyukának a gyerekkel, nem jelenti azt, hogy emiatt ilyen a lánya! Amúgy szerintem minden második tini ilyen! ;) Kinövi! Én is kinőttem! Most 27 éves vagyok, 2 gyermekes családanya, jah és rendes irodai állásom van mellé! ;) A másik meg én is 17 évesen bulizás közben ismertem meg gyermekeim apját... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!