Mit csináljak a lányommal? Kezd kezelhetetlenné válni.
Figyelt kérdés
17 éves, dohányzik, minden hétvégén bulizni van, ott iszik, fiúkkal csókolózik. Már nem is szűz! Ráadásul a tanulmányi eredményei is romlanak. Mentségére szóljon, hogy sokat segít otthon..
Kifelejtettem, hogy nemrég kiderült róla az is, hogy drogozik..
2014. okt. 9. 17:31
2/13 anonim válasza:
amit kifelejtettél, az a legnagyobb baj.. El kéne menni addiktológushoz, még most nem késő, beszéljétek meg.
2014. okt. 9. 17:35
3/13 A kérdező kommentje:
Állítása szerint nem rendszeres, én nem értek hozzá. Azt mondta, mikor erről kérdezgettem hogy maximum 2 hetente csinálja, akkor is csak füvet, de kipróbált már ecstasy-t meg speedet is. Annak örülök, hogy megbízik bennem, hogy elmondja, szóval nem szeretném, ha tönkremenne a kapcsolatunk.
2014. okt. 9. 17:40
4/13 anonim válasza:
Mondjuk simán meg lehetett volna ezt előzni, ha nem a barátnője, hanem az édesanyja akartál volna lenni, és eszedbe jut nevelni is, nem csak dumálgatni vele...
A dohányzásról nem fogod tudni leszoktatni, észérvekkel sem lehet rá hatni, annyit megtehetsz, hogy nem adsz neki pénzt. Ha már cigire költ, akkor költse azt, amit magának teremt elő.
Minden hétvégén bulizni van... Hát nem kell elengedni! Néha-néha oké, de minden hétvégén erős túlzás, főleg ha nem is tanul mellé!
2014. okt. 9. 17:50
5/13 anonim válasza:
Igen, ez van, ha barátnősdit játszol. Te NEM a haverja vagy, hanem az anyja, mondjuk már mindegy.
Ha most kezded nevelni, ki fog röhögni és meg is értem.
- buli, pia, srácok - amíg nem lesz terhes, csinálja, nem lesz rá büszke, ha felnő
- a suli gáz, a tovább tanulás miatt - bár a wc pucoláshoz elég egy érettségi is
- a drog meg orvosi eset
De ne lepődj meg, ha le fogja szrni, amit mondasz.
2014. okt. 9. 17:53
6/13 anonim válasza:
Nincs több zsebpénz, nincs több buli, tanulni lehet otthon a szobájában, és lehet otthon esetleg általam is ismert barátnőt is fogadni.
De azt nem értem, hogy hagyhattad idáig fajulni a helyzetet?!
2014. okt. 9. 18:44
7/13 anonim válasza:
őszintén ugyanezeket csinaltam 17 evesen. valamennyit kinottem/leszoktam rola, mondjuk az meglatszik hogy a tanulas nem erdekelt mert nem is tudtam bejutni sehova tovabb tanulni. a tobbit nem banom mert rendezett eletet elek, van mar csaladom, ferjem - akivel 10 evet voltunk egyutt husegben a hazassag elott, es akit pont a 17 eves leha eletmod altal ismertem meg. Most fiatal, elje ki magat, ne 30 evesen.bulizgasson mikor mar szulnie kellene. a cigirol ugyse tudod leszoktatni, de ne adj neki zsebpenzt, minel jobban fusztralja h mibol veszi a kovetkezo dobozt, annal elobb leteszi. ez vonatkozzon a drogra is. ha nincs ra penze nem fog venni. a bulit pedig engedd neki, ha nem romlik az atlaga.
2014. okt. 9. 18:48
8/13 anonim válasza:
drogokkal teljesen más a világ, úgy érzi eddig egy barlangban élt. minden ami norma, az neki unalmas muszáj dolog.
majd kap pofont az élettől, az vissza fogja vágni.
esetleg egy rendőrségi vallatás, fogda, vagy hasonló
2014. okt. 9. 18:57
9/13 anonim válasza:
Megkell mondani neki,hogy az ilyen emberekből nem lesz senki,aki nem tanul annak csak az alja munkák maradnak,és beszéld meg vele hogy ne csinálja,mert rossz lesz neki ha drogos lesz.Kérdezd meg tôle hogy mihez kezd ha egyedül fog élni,mibôl fog megélni,ezt komolyan mondom,egy német ismerôsöm azt mondta nekem hogy az iskola egy befektetés,hogyha jol tanulunk abban a pár évben,akkor jól fogunk élni a többi 30-40évben,és a németek azok csak tudják.Nem baj ha bulizik csak legalább akkor tanuljon jól,én is 17éves vagyok egyébként,mégis tudom ezeket:D
2014. okt. 10. 00:12
10/13 anonim válasza:
Én is pont ezeket csináltam fiatalon, csak nem tudták meg otthon sose. Most 30 vagyok, és teljesen normális konszolidált életet élek, diplomám van, jó munkahelyem, és családot tervezek. Beszéld meg vele, hogy az iskolát ne hanyagolja, ha elmond ilyeneket gondolom jó a kapcsolatotok és mer veled őszinte lenni, a többit meg úgyis kinövi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!