Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nembírok 14 éves lányommal....

Nembírok 14 éves lányommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
egyedül nevelem. Nemengedem ki bulizni úgyis kimegy. Becsapja az ajtót és megy. Reggel 6 kor jár haza többször nemengedtem be de visítt olyankor a folyosón és ez zavaró a szomszedoknak. nemtudok vele mit csinállni. Ha bezarom a szobájába kiakar ugrani az ablakon. multkor használt óvszer lógott ki a táskájábol,1 hete meg óvszer esett ki a zsebéből.
2014. aug. 1. 18:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Egy jónagy pofon ráférne
2014. aug. 1. 18:23
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Pénz mint olyan a bulizáshoz? Adsz neki? Mert nem kéne.
2014. aug. 1. 18:26
 3/18 anonim ***** válasza:
95%

Nem ártana elbeszélgetned vele, és még én is azt mondom, hogy kijár neki egy pofon, pedig nem pártolom az erőszakot.

Lehet, hogy fiatal, de ez így nagyon nincs rendjén, tisztázni kéne az erkölcsi normákat, illetve a helyedben feltenném a kérdést, hogy vajon valami rosszul sikerült "segítségkérés" lenne mert úgy érzi, hogy nem kap figyelmet.

Elhiszem, hogy nehéz egyedül egy gyerekkel, anyum hármunkat nevelt, nem mondom, hogy angyalok voltunk, de még mi is tudtuk, hogy 14 évesen nem kell r ibancnak lenni(bocsi).

20L

2014. aug. 1. 18:27
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Az a gyanúm, hogy kamu, provokatív kérdés. Az előbb volt kinn egy szinte olvashatatlan kérdés, amit nagy nehezen elolvastam, abban is 14 éves lány, anyuka gumit talált, csajszi kiszökdösött bulizni, de ott még apuka is volt meg a csajnak 25 éves pasija meg cigizett és gyanakodott anyuci a drogra. 14 éves vagyok, 5000-ből 1 ilyen lány van kb 14 évesen, elég valószínűtlen, hogy két ennyire hasonló kérdés kerül ki egymás után. Gondolom kiírtad megint mert az első kérdés törölve lett... Meg azért van ennyi eszük a lányoknak, hogy a használt óvszert kukába dobják és ne vigyék haza.
2014. aug. 1. 18:45
 5/18 A kérdező kommentje:

az előző kérdést nem én írtam ki. Nem is olvastam azt. bulizni nemtudom honnan van pénze tőlem nem kap.

Arra is gondoltam már hogy beadom intézetbe. ennek mi a menete ?

2014. aug. 1. 19:10
 6/18 A kérdező kommentje:
ezekszerint az én lányomnak nincs sok esze. eddig nem volt vele semmi baj. most költöztünk el amióta itt lakunk azóte teljesen kifordult magából
2014. aug. 1. 19:11
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
Probléma van a gyerekeddel és az a megoldás hogy intézetbe adod? Gratulálok!;) Ne menekülj a problémák elől,hanem nevelj! Ez a dolgod! Én anyukám 5éves korunktól nevelt minket egyedül mert apunk meghalt,és felnevelt minket(hugom 18 én 20 voltam amikor meghalt anyum is). Nem ez a megoldás! Anyám is dugott volna intézetbe?? Nem dugott hanem küzdött a minden napokért!!!!! Egy anyuka, 22/L
2014. aug. 1. 19:28
 8/18 A kérdező kommentje:
nembírok vele ! hiába próbálok vele beszélni nem hat rá. nemengedem ki kiakar az ablakon ugrani. Nem használ semmi! teljesen kikészítt
2014. aug. 1. 19:37
 9/18 anonim ***** válasza:
79%

Valahogy csak meg tudod akadályozni,hogy elmenjen.Mégis csak egy gyerekről van szó.Ha kell,akkor odaültetem magam mellé és nem engedem elmozdulni onnan.Amúgy szerintem az ablakon kiugrás csak fenyegetőzés,mert azért annyira csak nem elvetemült,hogy kárt tegyen magában.

Tudom,hogy ez szinte lehetetlen,de mégis próbálj vele higgadtan beszélni és elmagyarázni,példákkal alátámasztani,hogy miért helytelen és veszélyes az amit csinál.Egyébként nem tudom,hogy hova jár bulizni,mert normális szórakozóhelyre be sem engednek ilyen fiatal gyereket,meg azért az is gyanús,hogy honnan szerez pénzt...

Hát nem irigyellek és elhiszem,hogy tehetetlennek érzed magad,de nem az a megoldás,hogy megfutamodsz a probléma elől és bedugod egy intézetbe.

2014. aug. 1. 20:00
 10/18 anonim ***** válasza:
95%
www.leanynevelo.hu
2014. aug. 1. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!