Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nembírok 14 éves lányommal....

Nembírok 14 éves lányommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
egyedül nevelem. Nemengedem ki bulizni úgyis kimegy. Becsapja az ajtót és megy. Reggel 6 kor jár haza többször nemengedtem be de visítt olyankor a folyosón és ez zavaró a szomszedoknak. nemtudok vele mit csinállni. Ha bezarom a szobájába kiakar ugrani az ablakon. multkor használt óvszer lógott ki a táskájábol,1 hete meg óvszer esett ki a zsebéből.
2014. aug. 1. 18:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%

Kezdem érteni, hogy mi a baja a lányodnak: te.

Ha azért mert gondjaid vannak vele intézetbe akarod adni ásd el magadat, menet közben pedig gondolkodj azon, hogy eddig mire nevelted a lányodat és kitől láthatott ilyen életmódot.

2014. aug. 1. 20:12
 12/18 A kérdező kommentje:
ne itéljetek el. nem lehet vele bírni komolyan. kifordult magából teljesen
2014. aug. 1. 20:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Gondolom nem egyik napról a másikra történt...
2014. aug. 1. 20:22
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

Add valami leánykollégiumba, ott majd rájön eddig milyen jó élete volt. Én megértelek, teljes mértékig. Sajnos itt gyakorin sok az unatkozó tini, akik szerint mindig a szülő s hibás. Te próbáltad megfékezni, de úgy látszik kevés vagy ehhez. Nem szégyen segítséget kérni míg nem késő.

[link]

2014. aug. 1. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:
32%

Az a baj, hogy már elvesztetted a bizalmát. Vissza kell szerezni, nem tiltásokkal, hanem megértéssel.

Az óvszer jó dolog, azt jelzi, hogy nem felelőtlen.

Szexelni már szexelhet, hagyni kell.

2014. aug. 2. 00:29
 16/18 anonim ***** válasza:
42%-os, gondolom te nem felnőtt vagy, ha szerinted normális hogy egy 14 éves kislány szexel. Ne, gyere azzal hogy ez már más világ, meg hogy nagyanyáink is csinálták ennyi idősen. Igen csinálták 14 évesen,de a férjükkel, munka mellett. z a baj a mai tinikkel hogy a legtöbb azt hiszi neki csak jogai vannak, kötelessége semmi. Én sem vagyok sokkal idősebb, de akkor is szánalmasnak tartom ezt a hozzáállást. Ha visít a folyosón ne engedd be majd ráhívják a rendőrséget. Vagy amint elmegy jelentsd be eltűnt személyként, és mond meg kb hol található, had menjenek érte a rendőrök.
2014. aug. 2. 07:06
 17/18 anonim ***** válasza:
61%

Na ácsi. Miaz, hogy becsapja az ajtót és elmegy?

Én egyszer csináltam meg ezt 16 évesen, az eredmény az lett, hogy anyám utánam jött és mondhatni a hajamnál fogva rángatott vissza miközben ordítozott velem, egy hétig nem mehettem sehova és még a gépemet is elvette.

Bár lehet azért, mert normálisan vagyok nevelve és az én anyámat érdekeltem. Nyilván nem egyik napról a másikra történt, még idejében meg kellett volna ezt akadályozni.

Oké,hogy tini meg lázad, de azért nehogymár a nyúl vigye a puskát.

Keményen oda kell lépni

2014. aug. 2. 09:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy nagy pofon,kulcsra zárni az ajtó pénzt telefont eldugni,és egy nagy fejmosás,több szigor.
2014. aug. 2. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!