Nembírok 14 éves lányommal. Mit tegyek?
Kezdem érteni, hogy mi a baja a lányodnak: te.
Ha azért mert gondjaid vannak vele intézetbe akarod adni ásd el magadat, menet közben pedig gondolkodj azon, hogy eddig mire nevelted a lányodat és kitől láthatott ilyen életmódot.
Add valami leánykollégiumba, ott majd rájön eddig milyen jó élete volt. Én megértelek, teljes mértékig. Sajnos itt gyakorin sok az unatkozó tini, akik szerint mindig a szülő s hibás. Te próbáltad megfékezni, de úgy látszik kevés vagy ehhez. Nem szégyen segítséget kérni míg nem késő.
Az a baj, hogy már elvesztetted a bizalmát. Vissza kell szerezni, nem tiltásokkal, hanem megértéssel.
Az óvszer jó dolog, azt jelzi, hogy nem felelőtlen.
Szexelni már szexelhet, hagyni kell.
Na ácsi. Miaz, hogy becsapja az ajtót és elmegy?
Én egyszer csináltam meg ezt 16 évesen, az eredmény az lett, hogy anyám utánam jött és mondhatni a hajamnál fogva rángatott vissza miközben ordítozott velem, egy hétig nem mehettem sehova és még a gépemet is elvette.
Bár lehet azért, mert normálisan vagyok nevelve és az én anyámat érdekeltem. Nyilván nem egyik napról a másikra történt, még idejében meg kellett volna ezt akadályozni.
Oké,hogy tini meg lázad, de azért nehogymár a nyúl vigye a puskát.
Keményen oda kell lépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!