Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Baj lehet a lányommal? Vagy...

Baj lehet a lányommal? Vagy ez csak a kamaszkor, és elmúlik?

Figyelt kérdés
Dave Gahan és Michael Hutchence a példaképei. És ahogy láttam, van egy szó a csuklóján, hogy Mike. Bele van vésve. Mostmár eléggé aggódom. Jogosan?

2013. júl. 31. 01:05
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Még csak 13... :(
2013. júl. 31. 01:07
 2/22 anonim ***** válasza:
Bár nem tudom kik ezek, ne haragudj, nem is nézek utána, de az nem baj ha vannak példaképei. Feltéve ha nem rossz emberekről van szó. De a vésésre rákérdeznék, mert komolyabb baja is lehet, pl. elfertőződik. Ha később is rajong értük, inkább tetováltathatna magára kis méretben.
2013. júl. 31. 01:10
 3/22 anonim ***** válasza:
Az normális, hogy vannak példaképei, kedvencei, akikért rajong! Szinte minden tini átéli ezt! Az már bajos, hogy véskéli a csuklóját! Beszélj vele erről! Ha magára rajzolja pl. filccel, hogy Mike, oké, na de hogy sebet ejtsen a testén?! Az már nem normális...
2013. júl. 31. 01:11
 4/22 A kérdező kommentje:

Mind a ketten idióták, nem tudom, mit eszik rajtuk a lányom.

De az hogy megvágja magát... Soha nem gondoltam volna. Annyira kedves, jólnevelt, jó tanuló, értelmes...

Mért csinált ekkora butaságot? Beszélgessek vele róla? Nem akarom megbántani...

2013. júl. 31. 01:19
 5/22 anonim ***** válasza:
Csak szeresd és beszélj meg vele mindent!Persze ne erről a témáról,ezt fel se hozd neki..ha megbízik benned és rájön,hogy mindent elmondhat,akkor majd megérted őt igazán.
2013. júl. 31. 01:22
 6/22 anonim ***** válasza:
Én azt véstem a karomba, hogy: "Can you hear me scream" Sokat vagdostam magam stb. Amúgy én azt tudom elképzelni, hogy "szerelmes" abba a Mike-ba és nem igazán tudja felfogni, hogy semmi esélye egy sztárnál :)
2013. júl. 31. 01:23
 7/22 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele, de ne rohand le. Kérdezd meg mondjuk, hogy miért tetszik neki, ki ő, miket csinál. Ilyesmi. Szerintem kinövi. Csak szépen kérd hogy ne tegyen kárt magában.
2013. júl. 31. 01:25
 8/22 anonim ***** válasza:
Azt tudom, hogy a szüleim nem tartották elit társaságnak a Beatles, Bee Gees, Rolling Stones , stb. együtteseket. Kamaszkor és elmúlik, de nem is úgy, hogy a korábban felsorolt emberek lesznek a példaképei! A bevésést, valóban helytelennek tartom! Mindenképpen meg lehet beszélni vele, meg is kell! Nem támadóan, érdeklődően, hiszen kell, hogy érdekeljen! Ha megérted őt, könnyebben tudod "jobb" irányba befolyásolni!
2013. júl. 31. 01:31
 9/22 anonim ***** válasza:
Hát rávitt a lélek, megnéztem, és meglepődtem. Dave Gahan a Depeche Mode énekese, csak eddig fogalmam sem volt ki az. Szerintem jó együttes, én szoktam hallgatni. Mike akárki is egy énekes, csak már halott. Szerintem ezért karcolta fel a nevét a lányod.
2013. júl. 31. 01:32
 10/22 A kérdező kommentje:

#6 Nem hiszem. A Mike nevü 15 (lassan 16) éve halott. Lehet szerelmes egy halott emberbe?

Szóval csak simán beszélgessek vele...? De nem sokat mond el nekem, maximum annyit, hogy írtak-e dolgozatot. És itt ki is merül a beszélgetés sajnos.

2013. júl. 31. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!