Baj lehet a lányommal? Vagy ez csak a kamaszkor, és elmúlik?
Figyelt kérdés
Dave Gahan és Michael Hutchence a példaképei. És ahogy láttam, van egy szó a csuklóján, hogy Mike. Bele van vésve. Mostmár eléggé aggódom. Jogosan?2013. júl. 31. 01:05
1/22 A kérdező kommentje:
Még csak 13... :(
2013. júl. 31. 01:07
2/22 anonim válasza:
Bár nem tudom kik ezek, ne haragudj, nem is nézek utána, de az nem baj ha vannak példaképei. Feltéve ha nem rossz emberekről van szó. De a vésésre rákérdeznék, mert komolyabb baja is lehet, pl. elfertőződik. Ha később is rajong értük, inkább tetováltathatna magára kis méretben.
3/22 anonim válasza:
Az normális, hogy vannak példaképei, kedvencei, akikért rajong! Szinte minden tini átéli ezt! Az már bajos, hogy véskéli a csuklóját! Beszélj vele erről! Ha magára rajzolja pl. filccel, hogy Mike, oké, na de hogy sebet ejtsen a testén?! Az már nem normális...
4/22 A kérdező kommentje:
Mind a ketten idióták, nem tudom, mit eszik rajtuk a lányom.
De az hogy megvágja magát... Soha nem gondoltam volna. Annyira kedves, jólnevelt, jó tanuló, értelmes...
Mért csinált ekkora butaságot? Beszélgessek vele róla? Nem akarom megbántani...
2013. júl. 31. 01:19
5/22 anonim válasza:
Csak szeresd és beszélj meg vele mindent!Persze ne erről a témáról,ezt fel se hozd neki..ha megbízik benned és rájön,hogy mindent elmondhat,akkor majd megérted őt igazán.
6/22 anonim válasza:
Én azt véstem a karomba, hogy: "Can you hear me scream" Sokat vagdostam magam stb. Amúgy én azt tudom elképzelni, hogy "szerelmes" abba a Mike-ba és nem igazán tudja felfogni, hogy semmi esélye egy sztárnál :)
7/22 anonim válasza:
Beszélgess vele, de ne rohand le. Kérdezd meg mondjuk, hogy miért tetszik neki, ki ő, miket csinál. Ilyesmi. Szerintem kinövi. Csak szépen kérd hogy ne tegyen kárt magában.
8/22 anonim válasza:
Azt tudom, hogy a szüleim nem tartották elit társaságnak a Beatles, Bee Gees, Rolling Stones , stb. együtteseket. Kamaszkor és elmúlik, de nem is úgy, hogy a korábban felsorolt emberek lesznek a példaképei! A bevésést, valóban helytelennek tartom! Mindenképpen meg lehet beszélni vele, meg is kell! Nem támadóan, érdeklődően, hiszen kell, hogy érdekeljen! Ha megérted őt, könnyebben tudod "jobb" irányba befolyásolni!
9/22 anonim válasza:
Hát rávitt a lélek, megnéztem, és meglepődtem. Dave Gahan a Depeche Mode énekese, csak eddig fogalmam sem volt ki az. Szerintem jó együttes, én szoktam hallgatni. Mike akárki is egy énekes, csak már halott. Szerintem ezért karcolta fel a nevét a lányod.
10/22 A kérdező kommentje:
#6 Nem hiszem. A Mike nevü 15 (lassan 16) éve halott. Lehet szerelmes egy halott emberbe?
Szóval csak simán beszélgessek vele...? De nem sokat mond el nekem, maximum annyit, hogy írtak-e dolgozatot. És itt ki is merül a beszélgetés sajnos.
2013. júl. 31. 01:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!