Baj lehet a lányommal? Vagy ez csak a kamaszkor, és
elmúlik?
11/22 A kérdező kommentje:
Ha ilyen elv alapján megy, ki jön ezután? Sid Vicious? Kurt Cobain? Vagy Richey Manic? Vagy a nem is tudom melyik halott bálványa?
Most kicsit lesokkolódtam. Ha egyszer csinálta, újra fogja?
Megint én :) szerintem hiányzik neki az énekes. Szerette a zenéjét, és sajnálja hogy nincs az élők között. Bár karcolás helyett becsesebb lett volna, ha egy posztert rak ki. Sajnos megszabadni nem lehet hogy mit hallgasson, de sokszor a zenei ízlés nem tükrözi a külsőt, ha esetleg attól tartanál hogy majd egyszer a stílusa is megváltozik. Pároddal beszélgettél róla?
2013. júl. 31. 01:50
3. válaszoló vagyok! Amiatt, hogy milyen zenét hallgat, kiket bálványoz, nem kell aggódni! Régen Marilyn Mansonért voltam oda, pedig visszafogott, szolíd lány vagyok/voltam. A tiniknek valamilyen módon kell a lázadás, rajongás, ez természetes! :) Ha jó nevelést kapott, nem ez fogja meghatározni a személyiségét, pár év, és kinövi, addig meg fogadjátok ezt el! Ami itt necces, és már írtam is, a csuklóba vésés...Erről kellene beszélned vele! Ha pl nyitott vagy, és érdeklődő, előbb meg fog nyílni! Mond, hogy mutassa meg a zenéjüket, beszélgessetek róluk, és ne ítéld el, hogy ő őket szereti!
2013. júl. 31. 01:57
14/22 A kérdező kommentje:
A párom fanatikus rajongója a két embernek, és örül, hogy ilyet hallgat az egy szem pici lánya. A karcolásokról nem tud. Biztosan kaikadna...
Naná, hogy lehet szerelmes egy halott emberbe, én anno, sőt még most is, Jim Morrisonba voltam szerelmes, pedig évtizedek óta halott ő is. A két említett fickóval, mármint Dave-vel és Michael-lel semmi baj nincs, én Marilyn Mansonért is odavoltam, mégsem jött anyám sikoltozva a gyakorira, hogy mi bajom.
Hogy aggódsz, az jó, de túlaggódni sem kell.
2013. júl. 31. 04:02
Én vagyok a hatos :) Hát én voltam anime szereplőkbe is "szerelmes", szóval szerintem lehet halottba is :o Vagy akkor csak gyászolja.
2013. júl. 31. 09:32
Üdv, megakadt azon a szemem h 'mind a ketten idióták'. Utána pedig arra gondoltam h ennek mi köze a zenéhez? Illetve személyesen ismerted őket h tudod h azok? Ráadásul utólag megemlíted h a lány faterja is ilyen zenét hallgat szóval végképp nem értem h mi a kérdés... (csak átfutottam a válaszokat bocsi ha vmit rosszul értelmeztem). Szóval itt egyedül az lehet probléma ha vagdossa magát az eléggé nem kóser de sztem ne te beszélj vele hanem mondjuk az apuka..
2013. júl. 31. 09:45
18/22 A kérdező kommentje:
Ittak mint az állat, drogoztak, többször váltak, annak a Mike-nak van egy törvénytelen gyereke, a végén öngyilkos lett, és Gahan is erre a sorsra jutott majdnem.
Apja is imádja ezeket, de a férjem soha nem vagdosta magát, és nem úgy nézett rájuk, mint a Messiásra, mint ahogy a lányunk teszi.
Persze, hogy nem úgy néz rájuk az apja, akkor meleg lenne!
2013. júl. 31. 12:11
Egy másik ilyen témájú kérdéshez is ezt írtam, ide is ezt fogom : “Példaképek. Miért nézünk fel rájuk? A zenéjük vagy az életvitelük miatt?”
Na ezen gondolkodj el. Nem hiszem, hogy az életvitelről lenne itt szó.
A vagdosás már más téma. Arról mindenképp beszélj vele
2013. aug. 1. 22:04
Kapcsolódó kérdések: