Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehetek magántanuló?...

Hogyan lehetek magántanuló? Mivel győzzem meg Anyát?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy bárki lehet az, ez biztos.

Viszont ugye szülőnek is alá kell írni a papírokat és nem tudom, hogy Apa aláírhatja-e, ha a szüleim elváltak.

Ha nem és Anyának kell, akkor szerintetek van olyan érv, amivel biztosan belemenne?

Esetleg ha az osztályfőnök, igazgatóhelyettes is ezt javasolná?

16/L (most kezdtem a 11.-et)

2014. okt. 5. 09:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha apukás a lány akkor érthető,hogy szeretne ugyanannyi időt tölteni az édesapjával mint mikor még együtt éltek a szülei:)
2014. okt. 5. 12:24
 22/28 A kérdező kommentje:

72%-os, érdemben hasznos választ nem tudsz írni. Szóval kérlek, több választ már ne írj ide.

Felfogtam, ha a Te lányod lennék, nem lenne ilyen jó életem.

Rendben, szia!

2014. okt. 5. 12:28
 23/28 anonim ***** válasza:
0%

Eskü én sem értem, hogy miért itt jársz suliba, ha nem is vagy itt? Hogyan vannak barátaid, ha nem vagy itt?

Osztályfőnök, ih. ha értelmes ember azt fogja javasolni, hogy döntsd el hol laksz, aszerint válts iskolát.

Ha "úgyis külföldön" tanulsz tovább, akkor miért ragaszkodsz egy hazai gimihez?

Magántanulóként nem olyan könnyű ám az élet, mint hiszed...

2014. okt. 5. 15:46
 24/28 A kérdező kommentje:

Kint se járnék iskolában, ingázok folyamatosan.

Hogyhogy hogy vannak barátaim?

Nem egy magányos pokróc vagyok, aki nem jár szórakozni és nem beszélget másokkal...

Nem akarok iskolát váltani, magántanuló akarok lenni.

Mi olyan felfoghatatlan ezen?

Több magántanuló ismerősöm van, mindegyikük azt mondja, hogy életük egyik legjobb döntése volt, hogy azok lettek.

2014. okt. 5. 16:59
 25/28 anonim ***** válasza:
Figyelj a kérdésed totál értelmetlen. Nem próbálnád meg megfogalmazni, hogy mi a helyzet? Amennyit értek belőle az alapján egyik héten anyuddal vagy itthon, másik héten apuddal kint külföldön. Anyudnak tuti alá kell írni a kérvényt, de ilyen esetre szerintem megadják neked. (Amúgy az én magántanuló ismerőseim mind kissé megkeseredettek.)
2014. okt. 5. 17:49
 26/28 A kérdező kommentje:

Nem hetente változik.

Hanem pl. van, hogy Anyánál vagyok 3-4 hetet is akár, aztán Apánál 1-2 hetet, vagy nem hozzámegyek, hanem elmegyünk együtt valahová és akkor értelemszerűen az adott helyre megyek.

Viszont van, hogy Apánál vagyok heteket, de igazából olyankor nem találkozunk valami sokat, mert neki is van programja, meg ugye nekem is.

Szóval ebbe nincs semmilyen rendszer, vagy megegyezés.

A lényeg annyi, hogy sokat hiányzom a suliból és ezért javasolták, hogy váltsak magántanulói státuszra.

2014. okt. 5. 17:55
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha az iskola javasolta, akkor az elég érv szerintem vagy arra, hogy anyukád beleegyezzen a magántanulóságba, vagy arra, hogy elgondolkodjon, jól van-e ez az egész így. De 4,3-4,5 körüli átlagtól szerintem beleegyezne, mert ha sulival megy ennyire, anélkül is menne.

Én pl nyelvtanból a 3 gimis év alatt akkor lettem először ötös, amikor magántanulóként vizsgáztam belőle.

2014. okt. 5. 19:59
 28/28 anonim ***** válasza:

Én itt vagyok élő példaként. A gimnázium utolsó 2 évét magántanulóként csináltam meg, külföldi tartózkodás okán. (Egyébként akkor is így tettem volna, ha itthon maradunk, de ez most lényegtelen.)

Sokkal jobb átlagolat produkáltam így, mint amikor bejártam, az érettségim is majdnem kitűnő lett. (Nem felvágni akarok, csupán bizonyítani akarom, hogy igenis KÖNNYEBB magántanulóként jól teljesíteni.) Mindig a hivatalos tantervi óraszámokhoz tartottam magam, nem tanultam se többet, se kevesebbet. Nem volt magántanárom sem.

Mi több, én oszthattam be az időmet, nem voltam túlterhelve a non-stop tanulástól úgy, mint annakidején.

Szerintem megéri váltani, életem legjobb két évét tudhatom magaménak a magántanulóságomnak köszönhetően.

2014. okt. 17. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!