Első osztályba menne gyermekem, lehet magantanuló?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 19:25
1/16 anonim válasza:
Igen, bárki lehet magántanuló elvileg, az igazgatónál kell kérelmezni, megindokolni, és megbeszélni milyen időközönként kell számot adni az otthon elsajátított tudásáról.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Csak egy évről lenne szó.
2014. ápr. 30. 19:34
3/16 anonim válasza:
Ha csak 1 évről lenne szó akkor nem tudod őt óviban tartani vagy oda sem jár? Egyébként persze lehet magántanuló ahogy első is írta az igazgatóval kell megbeszélni, kérvényezni stb.
4/16 anonim válasza:
Miert akarod hogy magantanulo legyen?
5/16 anonim válasza:
Az eslő évben? mikor írni-olvsani számolni tanulnak? ha egyébként egészségügyi vagy egéyb indok nagy baromság magántanulónak lennie...
6/16 A kérdező kommentje:
Ez csak teoretikus kérdés, mindenféle megoldáson gondolkodom. Ez igen hosszú történet, nincs egészségügyi oka.
2014. máj. 5. 17:27
7/16 A kérdező kommentje:
Ja jár oviba, semmiképp nem akarom, ha akarnám maradhatna, de Ő már nem ovis, nagyon nem!
2014. máj. 5. 17:28
8/16 anonim válasza:
Nem tudom mi az okod, de gondold át az összes lehetőséget mert vannak speciális iskolák, vannak alternatív iskolák (pl. Waldolf) kaphat a normál iskolában felmentést egy-egy tárgyból stb. A közösség életre tanít, szerezhet barátokat, tanulhat, ismerkedhet stb.
9/16 Fanta válasza:
Szerintem,ne add magántanulónak,ha nem akadályozott a tanulásban!Nekem atipusos autista gyerekemet akarták magántanulónak tenni(figyelme miatt),de én nem engedtem!!!!Nem bántam meg,mert a közösségben fejlődött a kommunikációja,és a szociális készségei!
10/16 anonim válasza:
Az Waldorf, te szerencsétlen!
Vagy laccsolsz, latol? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!