Hogyan lehetek magántanuló? Mivel győzzem meg Anyát?
Azt tudom, hogy bárki lehet az, ez biztos.
Viszont ugye szülőnek is alá kell írni a papírokat és nem tudom, hogy Apa aláírhatja-e, ha a szüleim elváltak.
Ha nem és Anyának kell, akkor szerintetek van olyan érv, amivel biztosan belemenne?
Esetleg ha az osztályfőnök, igazgatóhelyettes is ezt javasolná?
16/L (most kezdtem a 11.-et)
A Nagy Talán-ra keresem a választ...
Vajon mit egy 16 éves lány mit csinálhat külföldön?
neharagudj a helyesírásért de nem Magyarországon élek.
egyébként tartom magam hozzá hogy nincs mit keresned iskol időben külföldön.
16 évesen suliba a helyed mindennap.
várj, te vagy az, aki a rokonokhoz rohangál minden két hétben többezer km-re és ezért nincs ideje suliba járni?
ebben az esetben nyelvtanulásra hivatkozva szerintem ne is menj haza Magyarországra, hanem maradj kint és tanulj ott.
Én is félig külföldön élek, mégis tudok helyesen írni... De ez lényegtelen most.
Nem a te véleményed mérvadó ebben, szóval hiába tartod magad ahhoz, hogy nekem minden nap iskolába kell lennem, attól én még nem fogok holnap bemenni reggel.
A kérdésem nem az, hogy hol lakjak, vagy hogy jó-e ez így.
Apa nem csak egy "rokon" és nem kéthetente jövök.
Szóval nem én vagyok az, akire gondolsz.
Itt nem akarok tanulni. A magántanulói státusz a tökéletes megoldás.
te a véleményünket kérted en elmondtam :)
tini vagy még akit nevelni kell és ha az én lányom lennél suli helyett nem mennél te sehova mert mind a huzat beküldenélek naponta :)
de szerencsére az én lányomnak ilyen megse fordulna sose a fejében :)
elmodtam a véleményem.
16 éves vagy legyen már annyi eszed hogy szünetekben menny csak külföldre, iskola után meg csinállsz amit akarsz
Ti normálisak vagytok? Ahogy én levettem abból amit írt,az apukája van külföldön és hozzá jár ki.:) Persze,majd eltiltod az apjától mi?
Figyelj kérdező,a gondviselődnek kell aláírnia,az az érv pedig tökéletesen elég,hogy külföldön tartózkodsz idejed nagy részében.
nem akarjuk az apukájá´tól eltiltani. rengeteg szünet van. ez alatt kint lehet az apukájánál.
és az apukája tudta hogy amíg a kislány nála van az iskolából hiányzik. elé szomorú hogy engedte én nem küldte haza azzal hogy szünetben nagyon szivesen várja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!