Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehetek magántanuló?...

Hogyan lehetek magántanuló? Mivel győzzem meg Anyát?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy bárki lehet az, ez biztos.

Viszont ugye szülőnek is alá kell írni a papírokat és nem tudom, hogy Apa aláírhatja-e, ha a szüleim elváltak.

Ha nem és Anyának kell, akkor szerintetek van olyan érv, amivel biztosan belemenne?

Esetleg ha az osztályfőnök, igazgatóhelyettes is ezt javasolná?

16/L (most kezdtem a 11.-et)

2014. okt. 5. 09:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy kié a felügyeleti jog.

Szerintem a következő érvek a leghasználhatóbbak:

-élspotoló vagy napi több edzéssel

-külföldön tanulsz, ezért két sulit végzel párhuzamosan

-unatkozol az órákon, mert túl egyszerű neked a tananyag

-betegség miatt nem tudnál bejárni úgyse

Ha csak az osztállyal van probléma, akkor pedig iskolaváltást is lehet javasolni.

Viszont hidd el, nem egy felemelő élmény úgy tanulni, hogy nincs meg a fejedben a tanár hangja ahogy mondja.

2014. okt. 5. 10:26
 2/28 A kérdező kommentje:

Így is sokat hiányzok, sose úgy tanulok, hogy arra próbálok visszaemlékezni, amit a tanár mond.

Ami nem megy (matek pl.), abból meg elmegyek különórára, így abból simán megvan a négyes.

2014. okt. 5. 10:41
 3/28 anonim ***** válasza:
12%

én semmi esetre se engedném meg. tessék erőt venni magadon barátokat szerezni akikre örülsz minden nap. és nem talállgatni.

örülj hogy neked megadatik anyagilag hogy járhass

2014. okt. 5. 10:53
 4/28 A kérdező kommentje:

Vannak barátaim, mondhatni népszerű vagyok (nem, nem felvágásból írom ezt).

Nem azért akarok magántanuló lenni, mert nem lenne kivel beszélgetnem.

2014. okt. 5. 10:54
 5/28 A kérdező kommentje:

Meg amúgy baromi sokra megyek ebben a helyzetben a barátaimmal, barátnőimmel.

Mit tudnak csinálni? Feltörik a suliban a rendszert és kitörlik az összes mulasztott órámat?

2014. okt. 5. 11:00
 6/28 anonim ***** válasza:
45%
hát tessék ne annyit hiányozni. ne haragudj de a e bűnöd hogy ennyit lógtál. gondolni kell a következményekre is. és ha már nem gondoltál akkor vállalni azokat. a felnőttek így csinállják. nemengednem hogy meglógj a gondok elől amiket felhalmoztál
2014. okt. 5. 11:17
 7/28 A kérdező kommentje:

Áruld már el légyszíves, hogyha éppen több, mint tízezer km-re vagyok a gimimtől, akkor hogy csináljam, hogy órakezdésre beérjek?

Sokat segítenél a válaszoddal, elég sok gondom megoldódna vele. :)

2014. okt. 5. 11:22
 8/28 anonim ***** válasza:
0%

kolégium illetve másik suli. és neharagudj de erre akkor kelett volna gondolnod mielőtt emelett a suli melett döntöttél.

tehát: - vagy kollégium vagy privát vagy közelebbi suli :)

ha neked nem j=on be se a kolégium se a privát akkor eleve nem ide kelett volna jelentkezni. de ennyi eszed igazán lehetne hogy ha az utazás nem kivitelezhető akkor másképp kell megoldani

2014. okt. 5. 11:32
 9/28 A kérdező kommentje:

Figyelj, az eredeti kérdésemre nem tudnál normális választ adni?

Vagy ha az nem megy, egyáltalán ne erőltesd a válaszadást. Időt spórolsz magadnak és nekem is.

Nem leszek kollégista, mert ebben a gimiben akarok tanulni, nem külföldön. De hiába lennék kollégista, akkor is mennék külföldre.

Szóval ugyanott lennék. Meg minek menjek kollégiumba, ha Anya itt él, Pesten?!

Te se járhattál sokat nyelvtanórára, ahogy elnézem.

2014. okt. 5. 11:37
 10/28 anonim ***** válasza:
Egyébként mit keresel külföldön,mikor iskolába kellene járnod?
2014. okt. 5. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!