Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12-13 éves fiúk még hordanak...

12-13 éves fiúk még hordanak harisnyanadrágot? Vagy mar ciki ebben a korban?

Figyelt kérdés

2014. okt. 3. 04:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Napközisként tavaly beszélgettem a nagy hidegben a 9 éves fiúkkal, hogy hordanak-e harisnyát, hát, úgy néztek rám:) Azt mondták, óvodában volt rajtuk utoljára.

Esetleg aláöltözet sportboltból?

2014. okt. 3. 07:01
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon ciki!Óvodás kórban adtam rájuk utoljára harisnyát.A fiúk,férfiak a nagy hidegben maximum jégeralsót hordanak.De gondolj bele hogy bepállik így egész nap a suliban.Egy vastagabb anyagú nadrág és egy jó meleg térdzokni csodákra képes.
2014. okt. 3. 07:20
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk vastag kényelmetlen harisnyába elhiszem ha nem akar senki lenni, de van vastagabb nylonharisnya, ami nem kényelmetlen és jól véd a hidegtől, a lábfejet is védi, ellenben a jéger alsóval, gyakran hordom ma is.
2014. okt. 3. 13:57
 4/14 anonim válasza:
100%
Nem jellemző. A kisebbekre (7-8) szoktak adni az aggódó szülők, akik szerint a gyerkőc már attól is meg tud fázni, ha sokáig nem egy képet, amin egy jéghegy van. Én például borzasztóan rühelltem, amikor harisnyát kellett hordanom, számomra megalázó és kényelmetlen volt meg amúgy is az a típus voltam és vagyok a mai napig, aki jól bírja a hideget. Lányoknál nincs ilyen probléma, ők gyakran hordanak ilyet, tekintve, hogy a harisnya gyakorlatilag egy női attribútummá nőtte ki magát.
2014. okt. 3. 14:51
 5/14 A kérdező kommentje:
Nylon harisnya nyilván noi, de egy normalis pamuttal miabaj? Foleg ha fius szine van?
2014. okt. 3. 16:58
 6/14 anonim ***** válasza:
A sima nylonharisnya unisex, sokan hordják még kamasz vagy idősebb korba télen, kevesen máskor is, jobban szeretik én is, mint másikakat.
2014. okt. 3. 17:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Én soha de soha nem voltam hajlandó semmilyen harisnyát felvenni.
2014. okt. 7. 12:55
 8/14 Szakmári László válasza:
100%

Van egy mondás, mely szerint : "Hidegben nincs divat".

Azaz nem érdemes az egészséget feláldozni a külsőért.

Amúgy jégeralsót felvenni nem ciki. 100% Pamutot javaslok.

Az alatt esetenként az alsógatya is elhagyható, ha úgy már túl melege lenne az ágyéknak.

2014. okt. 9. 12:28
 9/14 anonim ***** válasza:
amit te nem tartsz cikinek az nem ciki ....gondolom nem nézegeti senki mi van a nadrágod alatt..vagy igen?
2014. okt. 10. 07:30
 10/14 Nimród Csaba válasza:
A harisnyával biztos nagyon kicikizik. Jégeralsó viszont teljesen jó és a célnak ugyanúgy, ha nem még jobban megfelel! Én utáltam amikor kiskoromban rám adták, de ez csak óvodában volt.
2014. okt. 10. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!