Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért vestettem el a motiváció...

Miért vestettem el a motivációmat? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Most, hogy újra itt az iskola semmi kedvem tanulni. Pedig kéne, mert sorra szerzem be a rossz jegyeket idén, és így nem fogok tudni tovább tanulni. De nem csak az iskolával, hanem mindennel szemben olyan kedvtelen vagyok. Segítsetek, nem lesz ez így jó. :( 17/L
2014. szept. 30. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ne tanulj, nem kell mindenkinek jó végzettség meg rendes munka. Hagyd meg másnak, rendes tőled.
2014. szept. 30. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kicsit depis vagy, vagy nem látod a célt magad előtt. Menj el egyetemi nyílt napokra, nekem anno az nagyon nagy motivációt adott, rögtön jól ment a tanulás, fel is vettek.
2014. szept. 30. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan érzek, de próbálj meg a sulira annyit koncentrálni, amennyit mindenképp kell. A házi feladat a minimum. Hidd el, ha szerzel pár jó jegyet biztos motiválni fog. Ha nagyon kiakadsz, csak képzeld azt, hogy hamarabb túl leszel rajta, ha nem agyalsz annyit, milyen rossz is tanulni.

Ami a többi dolgot illeti szintén együttérzek. Még azt is unom csinálni, amit egyébként szoktam. Találj jó elfoglaltságokat vagy mozdulj ki. Ha begubózol még rosszabb lesz. Most kell élni. :) 16/l

2014. okt. 1. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudod már hova szeretnél menni továbbtanulni? Menj el a főiskola/egyetem nyíltnapjára, beszélgess az ottani diákokkal, ismerd meg az egyetemi életet. Nekem ez sokat segített.
2014. okt. 3. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!