Hogy tartsam fent a motivációmat?
Figyelt kérdés
Van egy lány innen. 1 hete már beszélgetünk minden este. Nagyon aranyos, imádom, de erős személyiség. És az a baj, hogy én is. :-D
Ugyanakkor még nem fedte fel a teljes nevét kérésre sem, képet sem láttunk egymásról. Kicsit félek, hogy alábbhagy emiatt a motivációm. Én már felhoztam a találka ötletét, de még korainak tartja és nagyon fél.
Szerinted kamu a dolog, vagy csak fél? A lány 16 és 18 év közt van.
2014. ápr. 28. 18:33
1/7 anonim válasza:
Ilyen esetben nálam is igen hamar elfogy a motiváció. Esetleg jelezd neki hogy neked ez így nem éri meg.
2/7 anonim válasza:
kép nélküle én se találkoznék senkivel :D de még utána se biztos... ez egy ilyen oldal. :/
3/7 anonim válasza:
Miért nem tértek át az e-mailre, csetre, vagy szkájpra? Ezek szerintem sokkal közvetlenebb utak.
4/7 A kérdező kommentje:
chatelünk már.
2014. ápr. 28. 19:53
5/7 anonim válasza:
szkájppal nem próbálkoztatok?
Jó lenne, ha élőben is hallanátok egymás hangját, esetleg látnátok is egymást.
6/7 A kérdező kommentje:
említettem már neki skypeot, de még nem akarja. erőltetni nem szeretném. webcamtól még egyenesen tart 1 hét után.
2014. ápr. 28. 19:57
7/7 anonim válasza:
Talán ha megírnád neki, hogy tisztességesek a szándékaid, nem szeretnéd kamera előtt levetkőztetni, vagy ilyesmi, de szeretnéd látni, hallani, kivel beszélgetsz egy hete. Mondhatod neki, hogy ez kölcsönösen jogos igény is lehet, hiszen így az sem kizárható, hogy egy troll pasival beszélgetsz egy hete, amit meg nem szeretnél semmiképpen. Ha ez sem hatja meg, akkor egy figyelmeztetés után lerázandó legalábbis addig, amíg meg nem gondolja magát, és kötélnek nem áll. Azonban ezekután ne erőltesd a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!