Hogy tartsam titokban? Mi lesz, ha kiderül? Mit csináljak?
Ne ítéljetek el.
Az utóbbi 3 napot egy férfinél töltöttem. A bátyám legjobb barátja volt évekig, csak valamin összevesztek elég komolyan. Az utóbbi időben találkoztunk párszor, beszéltünk, de nem volt semmi komoly (jó, párszor őt hívtam fel, ha sokat ittam, vagy volt valami bajom). Feltűnt, hogy nagyon jól néz ki, repkedtek a pillangók a gyomromban, de ennyi (ez nem csak nekem tűnt fel, folyton volt mellette valami bombázó).
Csütörtök este viszont nála kötöttem ki (bonyolult) és ma estig együtt is voltunk.
Nem feküdtünk le, mert én még szűz vagyok, de a petting fogalmát eléggé kimerítettük. Most pedig félek, hogy ez kiderül és akkor nekem annyi. A szüleim nagyon szigorúak velem, azt hiszik, hogy csütörtökön a legjobb barátnőmnél aludtam, mert szakított vele a barátja és ott maradtam felvidítani...
Aztán nem tudom, hogy mit csináljak ezzel a helyzettel. Idősebb nálam, kihasználhatta volna a helyzetet, de mégsem tette. Elméletileg holnap együtt ebédelünk, de nem tudom, hogy nem lesz-e ciki esetleg a hétvégén történtek után (lehet béna voltam, vagy nem tudom), hogy csak úgy dumálunk.
Nem tudom, mit csináljak, 1000 gondolat van a fejembe és közben félek is.
Denis Kenzo
Még nem jött a levelem a Roxfortból...:(
# 2/2
Ő 31, én 17 leszek jövő héten. (igen, tudom, hogy nagy a korkülönbség)
Nekem tetszik a történeted ,el is tudtam képzelni:)
Mit tegyél? Semmit az égvilágon, ne aggódj neki sem fog a szája eljárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!