Fiúk, más is tapasztalja ezt vagy csak nálam van ez? Mi lehet ennek az oka, most akkor rondának vagy helyesnek tartsam magam? Mi vagyok én?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy midnig azok a lányok tartanak rondának, akik ilyen mű, kikent, felszínes, buta lányok, akiknek kb. agya semmi, de tényleg. Ellenben azok a lányok tartanak helyesnek, akik értelmesek, kedvesek, egész jófejek.2013. jún. 19. 21:33
2/7 anonim válasza:
te szerintem egy srác vagy eddig jó??
3/7 anonim válasza:
A csúnyaság egy nagyon félreértelmezett fogalom napjainkban.
Én a második kategóriába tartozom, tehát így látatlanban arra tippelek, hogy helyes vagy.
17/L
4/7 anonim válasza:
Te most akkor a felszínes hülyéknek hiszel, vagy azoknak, akik agyat növesztettek és képesek a használatára is?
5/7 anonim válasza:
De gondolom te értelmes barátnőt akarsz. És ha ők helyesnek tartanak, akkor mi a probléma?
6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már semmi önbizalmam, mert folyton csúfolnak, gúnyolnak ezek a szépnek tartott, de belül üres, szívtelen lányok és nagoyn rosszul esik, szorongok meg úgy érzem kevés vagyok a lányoknak, hiába van egy kevés, akinek bejöttem, ha annyira sok a felszínes csaj, ők vannak többségben, ők rondának tartanak.
2013. jún. 19. 21:53
7/7 anonim válasza:
miért számít, hogy a nagy többség mit gondol? elég ha önmagadra figyelsz, ne akarj már mindenkinek megfelelni (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!