Egy szülőnek hány évesen kell felvilágosítani a gyerekét?
Figyelt kérdés
Mert én most lettem 13 és érdekelne hogy hány éves korba normális ez és mikor számitsak rá!?2010. jan. 20. 17:45
11/13 anonim válasza:
Azért elég baj, hogy ennyi szülö nek világositja fel a gyerekét - a barátoktól szerzett ismeretek a legtöbb esetben nem igazán jók. Ha elolvassátok a fiatalok kérdéseit a fogamzásgátlásról "azt mindta a barátom, hogy igy nem lehetek terhes, most meg jön a baba, mit csináljak", akkor azért kiderül, hogy ezen a téren nagy bajok vannak.
12/13 anonim válasza:
Ja tenyleg keves az a szulo aki felvilagositja a gyereket.
13/13 anonim válasza:
Szerintem egy szülő nem mer ilyesmivel odáallni a gyereke elé, mert szégyenlős és fél, h valami kiderül (pl hogy elkésett). Ezt anyukám mondta 1-2 éve, most 25 éves vagyok.
Ha érdekel valami kérdezz, és akkor tuti válaszolnak rá.
Amúgy pl anyukám mindig annyit mondott, amikor elmentem valahova, hogy ne tegyél olyat, amit később megbánsz. Kb ennyi volt a felvilágosítás :)
Velem a nagymamám beszélgetett ilyesmikről, de ő nagyon gyakorlatias volt, mindig annyit mondott csak, amire épp szükségem volt, pl ha tetszett egy srác, akkor tanácsokat adott, hogy mit vegyek fel ahhoz, h tetszem neki, de mi az amit már félreérthet, meg ilyenek... Szexről is ő beszélt velem a családból és tőle tényleg mindent meg mertem kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!