Mit szólnátok, ha a lányotok egy ilyen cipőt szeretne sulis cipőnek?
Már nézegetem őket egy hónapja,amikor sportcipőt vettünk,mondtam is anyának,mondta,hogy rendben,legközelebb kapok egy ilyen cipőt! :D
Akkor még nem tudta,hogy sulis cipőnek szeretném,és nem alkalminak,alkalminak mindenki megengedné gondolom,de suliba járással lehet,hogy más a helyzet!
Elég pontatlan a kérdésem,szóval én most a magassarkú része miatt tettem fel a kérdést,nem azért,mert elegáns,mert alapjába véve elég 2 in 1 öltözködési stílusú vagyok,de mostanában az "nőies" stílus jobban érvényesül :)
Előre is köszönöm :)
...ja,és most kezdtem a gimit :D
Szerintem nem rossz. Hasonlóm van szürkében, telitalpú, én is 9.-ben kaptam. Mondjuk elég ritkán hordom, suliba főleg. Egy 9-10 órás napon elég kényelmetlen tud lenni a végére. Rövidebb napokon, vagy sulin kívülre teljesen oké, minden napra én sem ajánlom, legyen mellé egy teljesen laposod is.
(10.-es lány)
Komolyan van akinek 15 évesen beleszól az anyja, hogy milyen cipőt hordjon? O.O Az durva... A bugyikat is átnézi?
Amúgy ez egy sima utcai cipő, semmi különös. Mondjuk én nem szeretem ezt a fazont. De ha neked tetszik és tudsz(!) benne járni, miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!