Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok, ha a lányotok...

Mit szólnátok, ha a lányotok egy ilyen cipőt szeretne sulis cipőnek?

Figyelt kérdés

Már nézegetem őket egy hónapja,amikor sportcipőt vettünk,mondtam is anyának,mondta,hogy rendben,legközelebb kapok egy ilyen cipőt! :D

Akkor még nem tudta,hogy sulis cipőnek szeretném,és nem alkalminak,alkalminak mindenki megengedné gondolom,de suliba járással lehet,hogy más a helyzet!

[link]

Elég pontatlan a kérdésem,szóval én most a magassarkú része miatt tettem fel a kérdést,nem azért,mert elegáns,mert alapjába véve elég 2 in 1 öltözködési stílusú vagyok,de mostanában az "nőies" stílus jobban érvényesül :)

Előre is köszönöm :)

...ja,és most kezdtem a gimit :D

2014. szept. 21. 11:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem egy 9.-es lánynak való iskolába. Én 10.-es vagyok és nálunk max. a végzősök hordanak magassarkút, de ott is kevesen. Nekem nem is tetszik, de nem is ez a lényeg. Szerintem kényelmetlen lenne és egy 14-15 éves lánynak kicsit tényleg öreges.
2014. szept. 21. 16:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz. Hasonlóm van szürkében, telitalpú, én is 9.-ben kaptam. Mondjuk elég ritkán hordom, suliba főleg. Egy 9-10 órás napon elég kényelmetlen tud lenni a végére. Rövidebb napokon, vagy sulin kívülre teljesen oké, minden napra én sem ajánlom, legyen mellé egy teljesen laposod is.

(10.-es lány)

2014. szept. 21. 16:43
 13/18 anonim ***** válasza:
hát ez télleg öreglányos cipő. én bizti nem venném meg, olyan kínais fazonja, vastag és kicsi a sarka. ez olyan 30 fölöttieknek való. én a magas vékony sarkú cipőket szeretem.
2014. szept. 21. 17:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Miért kell azért 0-ra pontozni,hogy én ennél magasabbakat is hordok?:) Szerintem egyáltalán nem a ti dolgotok.
2014. szept. 21. 17:13
 15/18 anonim ***** válasza:
ez a cipő ronda :D amúgy 15 évesnek nem engedném meg mindennap iskolába. alkalminak még magasabbat is megegednék. iskolába 17 éves kortól
2014. szept. 21. 18:11
 16/18 anonim ***** válasza:
46%

Komolyan van akinek 15 évesen beleszól az anyja, hogy milyen cipőt hordjon? O.O Az durva... A bugyikat is átnézi?

Amúgy ez egy sima utcai cipő, semmi különös. Mondjuk én nem szeretem ezt a fazont. De ha neked tetszik és tudsz(!) benne járni, miért ne?

2014. szept. 21. 22:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Én engedném ennyi idősen.
2014. szept. 21. 23:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Na mi van,jöttek az apácák és lepontoztak mindenkit aki hordana ilyen cipőt? Szégyen.
2014. szept. 22. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!