Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek az ellen hogy ne...

Mit tegyek az ellen hogy ne nevessek az órákon?

Figyelt kérdés
órán mindenki csöndben, a tanár magyaráz én meg elkezdek nevetni meg néhány osztálytársam(azon szoktunk nevetni ami a nap folyamán valami vicces dolog történik) ez ellen hogyan védekezzek?
2014. szept. 19. 14:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

Csatlakozok utolsó véleményéhez, az tényleg nagyon idegesítő, ha valaki egész órán nevet. Pedig én sem vagyok egy mintagyerek, tanárok kedvence meg főleg nem. Szoktam én is nevetni órákon, ha valami vicces történik, de legszívesebben lelőném azokat az osztálytársaimat, akik egy percre sem képesek leállni.

Az nem baj, ha néha kicsit felröhögsz, ez ellen szerintem nem is kell feltétlen tenni valamit.

Vagy ha olyan óra van, amin nem bírom ki röhögés nélkül (bár mi tanár miatt, de ekkor szinte az egész osztály), akkor rajzolgatok, vagy gondolkodom valamin, ami nem vicces (de azért nem is szomorún), próbálok nem arra figyelni, amitől nevetnék.

2014. szept. 20. 11:40
 12/13 anonim válasza:
74%
15mg-os dormikum
2014. szept. 22. 13:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább figyelj oda órán...

Rettentő idegesítő tud lenni, amikor valaki folyamatosan nevet. Nekem is volt egy ilyen osztálytársam, de nem szerettük már ezért...

Egyébként ha komoly a suli, és zavarod az órát kiküldhet simán...

2014. okt. 5. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!