Aggódom a lányom miatt! Mi legyen? Tiltsam?
Rendes kislány, bár nem lett a legjobb a bizije (3 négyese lett, de nagyon magas színvonalú gimibe akar menni), viszonylag keveset veszekszünk, azt hiszem mindent elmond. Mostanában sokat jár fényképezni, ami nem is baj, legalább elfoglalja magát. De múltkor hazajött, elmesélte, hogy lett 40 képe, és egyik se lett jó, olyan hisztit vágott, mint még soha. Kiskorában sem. Este szerintem nem aludhatott semmit, mert reggel -bár nem szabadna így beszélnem, hisz mégis csak a lányom- borzasztóan nézett ki! Ma mikor hazajött, nem engedte hogy hozzászóljak, egyből vágódott le a gép elé, és azt mondta, hogy a képeivel csinál valamit. Nem értettem teljesen, mit mond. Gondolkoztam, hogy elveszem a netet tőle, hátha az bolondítja meg, de szerintem nem használna. Mióta fényképezik, csak ez létezik neki, és a hangulata a képektől függ!! Mit tegyek? A tiltás a megoldás? Hogyan reagálna?
41/N
kiadós verés????
hol élsz te?? egy hisztiért?? megverni??? normális vagy? az mit old meg?
utolsó, semmi baj! :)
most fogunk egy új gépet venni. azt mondta, hogy neki most valami k betűs van, egyszerűen nem bírom megjegyezni:) és most valami digitális valamit szeretne. azt mondta, hogy az már komoly gép. az eladóval is úgy el tudtak beszélgetni, hogy a végén az eladó már azzal viccelt, hogy felveszik dolgozni :) felét ő fizeti, szóval még az sincs, hogy nem dolgozott meg érte!
1bocai nem olvastam végig a kommenteket.
A lányod kamasz mindenre nemet mond ez normális, te is voltál ilyen a lányod most nő fe szokj hozzá hogy nélküled is van élete.
Bocsánat ha durva voltam de röviden ez van ezt kell szeretni ha hisztizik akkor nem kap vacsorárt, a hiaztirol le kell szojtatni rengeteg ezzel foglalkozo könV van durva 2-3 E forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!