Aggódom a lányom miatt! Mi legyen? Tiltsam?
Rendes kislány, bár nem lett a legjobb a bizije (3 négyese lett, de nagyon magas színvonalú gimibe akar menni), viszonylag keveset veszekszünk, azt hiszem mindent elmond. Mostanában sokat jár fényképezni, ami nem is baj, legalább elfoglalja magát. De múltkor hazajött, elmesélte, hogy lett 40 képe, és egyik se lett jó, olyan hisztit vágott, mint még soha. Kiskorában sem. Este szerintem nem aludhatott semmit, mert reggel -bár nem szabadna így beszélnem, hisz mégis csak a lányom- borzasztóan nézett ki! Ma mikor hazajött, nem engedte hogy hozzászóljak, egyből vágódott le a gép elé, és azt mondta, hogy a képeivel csinál valamit. Nem értettem teljesen, mit mond. Gondolkoztam, hogy elveszem a netet tőle, hátha az bolondítja meg, de szerintem nem használna. Mióta fényképezik, csak ez létezik neki, és a hangulata a képektől függ!! Mit tegyek? A tiltás a megoldás? Hogyan reagálna?
41/N
bizi = bizonyítvány
egyébként valóban, jó BIZI lett, én örültem volna neki ennyi idősen. viszont a gimibe az átlag akiket felvesznek, 4,7 körül mozog. persze, meglesz neki. nem rossz ötlet, el kell vele beszélgetnem. és talán az én bizonyítványomat is megmutatom neki, hogy örüljön, okosabb az anyukájánál :)
egyénként meg 14 éves :)
19:56 - os elég érdekesen viselkedsz. A kamaszok pont azért kamaszok mert kezelhetetlenek, és persze hogy idővel kinövik. (mondjuk én még elég normális vagyok) :)
ugyhogy beszéld meg vele szerintem is meg minden, és isten őrizz hogy lekeverj neki egyet vagy ilyesmi!
Ő fotózik?
Gondolj bele, a fotózás egy alkotó folyamat, ezzel próbálja kifejezni magát. Keresi, hogy mivel érdemes foglalkozni, hogyan, így keresi saját magát. Nem csoda, hogyha az eddigi iskolai sikerélmények miatt a kevésbé jól sikerült képek nagyon elkeserítik. Én is szoktam ilyet csinálni, pedig 20 éves vagyok. Nagy csalódás, ha valami, amiben magadat akarod kifejezni, a saját élettanulságaidat elmondani, az rosszul sikerül, mert sokszor úgy érzed, hogy te vagy a szar.
Amúgy szerintem objektívan mondd el a véleményed mindig. Nekem is a szüleim mindig jót mondanak, ami eleinte jó volt, de mostmár halálra idegesít, hogy el sem gondolkodnak a képeimen, és látszik hogy egy fikarcnyit sem értenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!