Más is van így?
Figyelt kérdés
Ugyebár most 1-ejére esik a hétfő tehát akkor van évnyitó csomó helyen. És hát nekem Szept. elsején van a Szülinap....
Igazából csak az érdekelne h akadnak-e itt sorstársaim :)
2014. aug. 30. 22:25
1/10 anonim válasza:
Én decemberi vagyok, de boldog szülinapot előre is :)
2/10 anonim válasza:
Boldog szülinapot!!
Nekem szerdán lesz a szülinapom és hétfőn műtenek. Őrülj hogy csak iskolába kell menned nem a műtőbe.
3/10 anonim válasza:
hányadik lesz?
Boldog Szülinapot! :)
Suli után tuti elmennék haverjaimmal valahova beülni XD nyári élménybeszámoló, meg szülinap, meg szórakozás egyben
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a felköszönéseket!
Egyébként a 13. mondjuk az h "beülünk valahová a haverokkal" dolog kicsit túlzás még, biztos lesz valami hasonló :)
2014. aug. 31. 09:19
5/10 anonim válasza:
Nem kell rögtön piálásra gondolni, egy kávéra vagy pizzára is beülhettek valahova (ők fizetnek :D)
6/10 anonim válasza:
Boldog szülinapot! Tesómnak is szeptember elsején van, ő ma ünnepli meg. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Uuu de jó, akkor jó ünneplést!
2014. aug. 31. 11:20
8/10 anonim válasza:
En is ismerek olyat, akinek pont, akkor van szulinapja :) o is 13 es a monogrammja H.V. :) esetleg te vagy :D ???
9/10 anonim válasza:
Nekem osztálytársamnak van szeptember 2.án. Neki letargia a születésnapja már évek óta :DD
Isten éltessen!
10/10 anonim válasza:
Boldog szülinapot! :)
Első,én is decemberi vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!