Kezdek pánikolni! Semmit nem szereztem be. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Annyira nem várom a sulikezdést, hogy próbáltam eddig nem tudomást venni róla. De holnap van az utolsó nap!!!
Nincsenek ruháim, tolltartóm és táskám sincs még, cipő is kéne, füzeteket még nem is láttam évvége óta...
Hogyan szerezzek be mindent utolsó nap?
Ti már felkészültetek?
2014. aug. 30. 22:02
1/6 anonim válasza:
Menj el a tescoba. Anyukádat sem nagyon érdekelheti a sulikezdés ezekszerint...
2014. aug. 30. 22:12
2/6 anonim válasza:
Holnap szedd elő az ünneplőd első napra úgy is csak az kell. Utána pedig látogassatok ki valamelyik nagyáruházba. Az előzőleg említett tesco pont megfelel erre a célra.
Könyveid gondolom már átvetted, vagy az majd a hét folyamán megtörténik. Az idő még nem olyan vészes, meg gondolom van legalább egy hosszúnadrágod amit felvehetsz, szóval a ruha probléma is letudva.
2014. aug. 30. 22:18
3/6 anonim válasza:
én sem vettem még semmit. miért nem jó a tavalyi tolltartód, táskád? valami csak van, amit magadra kaphatsz pár napig, gondolom nem pucéran töltötted az egész nyarat :D füzetet meg veszel egyet út közben ha nagyon sürgős, nálunk a büfében is árulnak, de ha nálatok nem, majdnem biztos hogy útba esik egy üzlet, ahol árulnak. már a nagyobb élelmiszerüzletekben is lehet kapni (spar, coop, miegymás)
2014. aug. 30. 22:29
4/6 anonim válasza:
Én sem vettem még semmit, ráér az első héten is. Kétlem, hogy nincs 1-2 farmerod meg pólód, meg szandálod. Tolltartót meg táskát nem használtál tavaly?
Egyébként nem, nem készültem fel, sikítani tudnék a holnapi iskolakezdéstől. :) 17L
2014. aug. 31. 14:00
5/6 anonim válasza:
Füzeteket szerintem alapból nem érdemes előre megvenni. én egy ideig előre megvettem, és mindig baj volt, hogy hiába vettem egy adott tantárgyra csíkosat, a tanár üreset kér, kisfüzetet vettem de a tanár elvárja hogy nagy és spirál legyen... Én általában az első héten felírom mik a tanárok kívánságai, aztán az első hétvégén megveszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!