Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Muszáj ezen a Greenpeace-es...

Muszáj ezen a Greenpeace-es Zarás marhaságon pánikolni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 15:43
 1/6 A kérdező kommentje:
2012. nov. 22. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
Hogy miért? Nos, két, hamarosan három gyerekes anyukaként most jött velem szembe ez a cikk, és képzeld, vettem már a Zarában ruhát, és a C und A-ban is szoktam rendszeresen begyűjteni gyerekcuccokat. Nem szeretném, ha bármi baja lenne a gyerekeimnek, ezért mindenre odafigyelek. Van ezzel valami problémád, vagy annyira ráérsz és gondtalan vagy, hogy unalmadban cseszergetsz? a belinkelt kérdés kiírója
2012. nov. 22. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érint, mert nem telik az 5-8 ezer forintos Zara ruhákra!!!
2012. nov. 22. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Megjegyzem, én is csak bodykat és fehér inget vettem, amikor nagyon le voltak árazva.
2012. nov. 22. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez van a Zara ruhákban akkor kíváncsi vagyok mi van a teszkós ruhákban. :))

Vicc amit a Greenpeace csinál. Ma már miben nincs rákkeltő anyag, de komolyan, szerintem már az összes létező élelmiszerben, ruhában, anyagban, mindenben kimutatták. Ha nem akarunk rákkeltő dolgokkal érintkezni akkor kezdjük ott, hogy holnaptól ne vegyünk levegőt!

2012. nov. 22. 20:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 2, hamarosan 3 gyerekes anyuka! Te tényleg beveszed ezt? Ismered a Grrenpeace-t? Végigelemzted szóról szóra? Én igen!!! Nem 1 mondatot kell meghallani egy ekkora videóból!!!!!!!!
2012. nov. 23. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!