S. O. S Valami olyan ami hamar beválik?
Valószínű, hogy elrontottad a gyomrodat. Hétfőre bőven elfog múlni! Igyál sok folyadékot, ne egyél semmit, max ha van otthon háztartási keksz.:) Ha van banán azt is egyél, mivel székletfogó tulajdonságú. Normafloret pedig csak négyóránként szabad bevenni/ meginni. Remélem tudod, hogy attól is mehet a hasad, ha túlzott fogyasztásba fogsz. :)
Remélem jobban leszel :) L/15
Sajnos jobb ha nem szedsz be semmi hasfogót, mert valamiért hasmenésed lett, a méreganyagoknak ki kell ürülniük.
Igyál sokat, hogy ne száradj ki, egyél rostos dolgokat. Eleinte kerüld a tejtermékeket, egyél például pirítóst, krumplit, sós kekszet. Főleg zsírszegény ételeket.
Meg keress rá a neten, miket ajánlanak hogy egyél. Nem biztos hogy elmúlik hétfőre, de szerintem igen.
Pattanásra meg... hát 2 nap alatt nem sokat tehetsz, de hosszú távon tisztíttasd ki kozmetikussal, és vegyél valami krémet, meg jó arclemosót, tonikot, stb..
Szerintem ne egyél, csak igyál.
De ha nagyon nem múlik mondjuk vasárnap estére, nyers répa és keksz.
Pattanásra...Hagyma, paradicsom, vagy élesztős tej. Vagy fogkrém, bár az a bőr alatti problémát nem oldja meg.
Nekem is ez van két napja, most kezd elmúlni. Voltam tegnap orvosnál, elvileg ez most valami vírus. Nekem két nap volt a kibírhatatlan időszak, ez a harmadik, amikor már jól vagyok, de még azért otthon vagyok. Ha nekem ma kezdődött, és ugyanaz a bajod, mint nekem, akkor szerintem hétfőn kibírsz egy évnyitót. :)
Addig is igyál rengeteget, lehetőleg vizet vagy cukros teát.
És írd be a google-ba, hogy "hasmenés ellen otthon", én tök jó tippeket találtam.
Gyógyulj! :)
Hasmenésre: Sok ivás, kevés evés.
Pattanásra: Szalicilsav. Gyógyszertárban kapható. Egy kisebb darab vattát átitatsz vele, majd bekened a pattanást. Arra figyelj, hogy ne tocsogjon tőle az arcod, mert annak csúnya vége lehet. Ha naponta 2x (reggel és este) bekened, hétfőre valószínűleg eltűnnek a pattanások.
Igyál sokat, ne egyél nehéz kajákat, tejtermékeket, inkább sós kekszet, pirítóst ha jól esik. Inni is főleg vizet, esetleg teát? Nekem nem művelt csodát egy gyógyszer sem, ki kell ürülnie és kész. De ha nem vagy jól, inkább maradj otthon, mint jöjjön rád megint suliban... Bár szerintem addig elmúlik.
Pattanásra szalicilsav, bár nem garantálom, hogy hétfőre elmúlik, fedésre korrektor, de a szalicilsav jót tesz neki, csak szárít, használj mellé jó hidratálókrémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!