Beválik ez a módszer?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. neten olvastam hogy ha babát szeretnénk érdemes 1-2 napos kihagyással szeretkezni, hogy a spermák aktívabbak legyenek. csípő megemelés is segít. igaz-ez? van akinek így össze jött a baba? Vitamint már 2 hónapja szedek, hogy könnyebben meglegyen a picike2013. aug. 24. 12:09
1/2 anonim válasza:
Nekem az segített, hogy a sok "mikor esek már teherbe" hónap után kicsit lemondtam a dologról. Nem foglalkoztatott. Nem volt ovu teszt, hómérő, görbefigyelés és még csak terhességi teszt se a fürdőszobaszekrényben...
Akkor sikerült...
2/2 anonim válasza:
Nekem is ugyanúgy sikerült, ahogy az 1. írja hosszú hónapok után azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!