Gimisek! Nektek nem hiányzik, hogy Mo. -on nincs pompomlánykodás?
Amerikában hatalmas kultusza van, szinte minden sulinak van csapata. Én nagyon szívesen csinálnám. :) Ti hogy vagytok ezzel?
(Nyilván olyanok válaszát várom, akik sportolnak valamit.)
Én szívesen kipróbálnám, bár inkább sportolnák, aztán szurkoljanak nekem, nem vagyok az a típus, akit majd dobálnak meg vágja ott a szaltókat :)
Nálunk vannak RG-sek akik szalagoznak, az a legközelebbi dolog.
Nekem tetszene, de igazából szerintem sem lenne értelme itthon, mert nincs annyi meccs, amire ki lehetne járni.
Amúgy nem értem miért csak gimisek válaszát várod (függetlenül attól, hogy már egy jó ideje az vagyok), hisz Amerikában sem csak a középsulisok pompomoznak, jó xarok is lennének, ha 14-15 évesen kezdenének neki :D
Rendes tornatermek sincsenek, nemhogy pompom csapat. Először talán helyet kellene neki csinálni. A régi sulim, mindig részt vett egy kosárkupán a megyei sulik között, talán országos is volt, nem tudom.
De a lényeg, hogy a nézőknek sem volt hely, a pálya értsd tornaterem két oldalán elhelyezett padokon kívül.
Próbáltak más programokat is behozni, röplabdameccset lehetett nézni, volt tanár-diák játék is.
Sokan kihagytuk őket, már csak azért is, mert senki nem akarja, hogy fejen találja a labda.
Szerintem már csak ebből is látszik, hogy az iskolák nincsenek a csapatsportokra berendezkedve, nincs meg az egésznek a kultusza.
A pompomlányoknak is akkor van értelme, ha van ehhez hely, vannak nézők és az iskola csapatának is van esélye mások ellen játszani.
Vannak még jó dolgok amiket külföldről átlehet venni(kórusok közötti verseny, iskolánkénti előadások, intellektuális vetélkedők), csak meg kell teremteni hozzá a közeget.
Egyébként annak is lehet véleménye aki nem sportol. Vagy mondjuk kizárnál a kérdésből egy olyan lányt vagy fiút aki esetleg magasról tesz a konvencionális sportokra, de kipróbálná magát egy ilyen táncosabb akrobatikusabb dologban?
Én 1-2 hónapig csináltam.:) Sajnos csak ennyi ideig mivel későn léptem be, utána meg bizonyos okok miatt megszűnt.
De ha lenne lehetőségem akkor újra neki kezdenék. Nagyon élveztem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!