Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz gyereked miért rajong,...

Kamasz gyereked miért rajong, mi érdekli? Együttes, zene, hobbi?

Figyelt kérdés
Tisztában vannak a szülők egyáltalán azzal, hogy a gyereküket mi érdekli éppen?
2014. aug. 18. 11:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Aki lepontozott, megmondaná, hogy miért tette? Komolyan érdekelne... (utolsó vagyok)
2014. aug. 22. 02:05
 22/26 A kérdező kommentje:
Én zöld kezet adtam neked is, és tényleg furcsa, hogy valaki csak téged pontozott le a többieket meg nem. Azt már megfigyeltem, hogy vannak akik mindenkit lepontoznak csak úgy, vagy azokat, akiknek több százaláékuk van, mint nekik, de ilyet még nem láttam, hogy csak egy valakit. Hát szégyelje magát, majd visszakapja a sorstól valamilyen csapás formájában. Nekem hasznos volt minden válasz. És az is érdekes, hogy szinte egy szülő sem válaszolt, csak fiatalok.
2014. aug. 22. 10:19
 23/26 anonim ***** válasza:

hobbim a tanc,errol nyilvan tud:)

zene teren anyukammal hasonlo az izlesunk.rock,metal,indie,de a magyar alternativ zeneket is szeretjuk.altalaban egyutt hallgatunk zenet,szoval nyilvan a zenei kedvenceimet is ismeri.nagyjabol ez a ketto a fo erdeklodesi korom.mar nem elo zeneszek eletenek szoktam meg utanaolvasni,kutatgatni.errol nem tudom,hogy tud-e.

2014. aug. 22. 10:34
 24/26 anonim ***** válasza:

Guns N' Roses, Metallica, Nirvana, Sia, Marilyn Manson, Disturbed, Slipknot.

Szereti a divatot, Ázsiát, animéket és mangákat, fordítani,vásárolni ilyenek. :)

2014. aug. 24. 20:09
 25/26 anonim ***** válasza:

A szüleim tudják mi érdekel, vagy rájönnek vagy én mondom nekik. Csak az együtteseket nem tudják mert mindig elfelejtik a nevüket :P Pl Simple Plan, Green Day, Dream Theater, Bring Me the Horizon Within Temptation, Hollywood Undead.

Most épp gördeszkázok, imádom a képregényeket főleg a Marveleseket, meg a filmeket is. Ezekről tudnak :)

2014. aug. 31. 11:46
 26/26 anonim válasza:

Az én szüleim tisztában vannak vele,mert folyamatosan beszélek róluk.Nagyon hamar bele tudom élni magam egy könyvbe,sorozatba,zenébe bármibe,és akkor arról magyarázok folyamatosan. Viszont azzal kapcsolatban ,hogy velem mi van úgy általánosságban egyikőjük se tud semmit,de nem is kérdezik,nem is érdekli őket. Engem se különösebben,hogy velük mi van. Nem mindenki nő fel úgy,hogy jóban van a szüleivel.

Együttest többet is szeretek,de a rajongásból már kinőttem. Rolling stones,Artic monkeys,The 1975,Nirvana,The Doors,Ramones,Blondie,The kooks,30y,Tankcsapda,Kaukázus és most nem jut több eszembe de sokféle zenét szeretek. Hobbim nincs igazából,éppenséggel keresek. Írni szeretek meg olvasni. Ezt úgy ahogy tudják,mert látják ha könyv van a kezemben,meg mint említettem beszélek is róla. Írásról meg annyit,hogy látták a fogalmazásaim,tudják,hogy tudok írni.Kedvenc íróim: Nabokov,Fitzerald,J.D. Salinger,Bukowski,Shakespeare,Sylvia Plath. Persze másoktól is olvasok,elolvastam ezeket a tipikus könyveket is amiket most minden tini lány fal,de nem az én világom. Különösen a Szent Johanna Gimit említeném meg,mert annál szörnyűbb könyvsorozatot még sosem olvastam. (De van egy ilyen heppem,hogy könyvet nem hagyok abba.) 17/L

2014. szept. 8. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!