Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz gyereked miért rajong,...

Kamasz gyereked miért rajong, mi érdekli? Együttes, zene, hobbi?

Figyelt kérdés
Tisztában vannak a szülők egyáltalán azzal, hogy a gyereküket mi érdekli éppen?
2014. aug. 18. 11:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szüleimet nem igazán foglalkoztatja mi érdekel éppen.

Ezen a nyáron rengetegszer nézek sorozatokat. Pl. Breaking bad, Game of thrones, Dexter, Sons of anarchy, True detective.

zene: Korn, Rammstein, System of a down, Tankcsapda, Akkezdet Phiai, mikee mykanic, Kispál és a borz, kicsillag stb. Szóval ilyen vegyes.

hobbijaim nagyon nincsenek, amik után bolondulnék max biciklizés.

2014. aug. 18. 17:54
 12/26 anonim ***** válasza:

Sorozatok, sorozatok, sorozatok, könyv, sorozatok.

The Big Bang Theory, the 100, Dr. House, Once Upon a Time (hatalmas kedvenc), Falling Skies, HIMYM, Awkward, Modern Family, American Horror Story, Weeds, Supernatural, The Originals, Orphan Black, Gossip Girl, Reign, The Strain, Game of Thrones, Vampire Diaries, Flash, Arrow, You're the worst. Meg ami amikor, változó, ami éppen kijön és jó.

2014. aug. 18. 18:15
 13/26 anonim ***** válasza:

Szerintem a szüleim nagyon tisztában vannak a hülyeségeimmel.

Hegedű, zongora, greenday, ruhák, körömlakkok, kották, autós dolgok, számítógépes játékok. Nekem sose lőttek még mellé :D

17l

2014. aug. 18. 18:59
 14/26 anonim ***** válasza:
nem szülő vagyok,de válaszolok:együttesekről szoktam sokat beszélni,pl. mumford and sons,ivan and the parazol,punnany massif,bring me the horizon,linkin park,the lumineers,of monsters and men..stb.ezekről tudja,hogy szeretem,meg hogy niméket nézek,és hogy nagyon szeretem én is a free!-t,meg tudja,hogy sok művészfilmet nézek mostanában.
2014. aug. 18. 22:22
 15/26 anonim válasza:
Bár már kicsit kilógok a korhatárból (20) és nem is lakok otthon, a szüleim még tudják, mi érdekel. Apukám tisztában van a zenei ízlésemmel, nem egyszer ő szólt, hogy itt vagy ott koncert lesz, vagy ennek-annak jelent meg új albuma, tudok e már róla. Anyu inkább a kedvenc filmjeimben és könyveimben van otthon :)
2014. aug. 19. 01:25
 16/26 anonim ***** válasza:

Zenék: 30 second to mars,the civil wars, green day,of mice and men,nirvana,system of a down, three days grace,...

Sorozatokat is szoktam nézni,most fejeztem be a Trónok harcát, szeretem még a Vikingeket,és a Walking dead-et is..

Imádok könyvet olvasni.A horrortól a romantikusig mindent.

Hobbim még a lovaglás,rajzolás.:)

15/L

2014. aug. 19. 16:38
 17/26 anonim ***** válasza:

No, akkor én lennék a gyerek.

A szüleim tudják nagyjából, hogy mit szeretek, mert nyilván arról beszélek. Kivéve a zenét, mert azt sosem hallgatom hangosan, apu csak annyit tud, hogy picilánya rockerszívű.

Zene: Muse, Ac/Dc, Hollywood Undead, Linkin Park, Sabaton, Ylvis (oké, nekik kb. 5 számuk van.:D), Icona pop.

Mikor rámtör a lányos hangulat, akkor 1-1 szám tőlük: Jordin Sparks, Katy Perry, Pink, Avril Lavigne.

Hobbimat nem nehéz kitalálni, a szekrényem fele könyvespolcként funkcionál. Főleg fantasy regények, meg horror. Illetve, mivel non-stop erről tudok csak beszélni, talán tudják, hogy hobbim/célom, hogy megtanuljak rendesen angolul.

Tudom, összevisszaság a kommentem. Álmos vagyok. Bocs.

14/L

2014. aug. 19. 23:34
 18/26 anonim ***** válasza:

Mivel mindent megbeszélek az anyukámmal, tudja mit szeretek és tudja, hogy igazán nem rajongok semmiért. Tulajdonképpen ő is ugyanatokat a magyar underground zenéket hallgatja mint én. Mindig tud az aktuális olvasmányaimról és azt is hogy odavagyok a földrajzért.

16/l

2014. aug. 20. 08:56
 19/26 anonim ***** válasza:

Szüleimnek fogalma sincs, hogy mi érdekel engem, főleg apának :D

Annyit tudnak hogy nagyon szeretek írni, gitározni, énekelni, fotózni, futni, sétálni és most egy gördeszkáért könyörgök :)

Nem nagyon tudják, hogy milyen zenéket hallgatok, de vannak poszterek a szobámba, így nagyjából tudják, hogy miket szeretek.

2014. aug. 20. 17:46
 20/26 anonim ***** válasza:
48%

Anyum tudja, hogy imádom Neymart (mivel tele van vele a falam, meg állandóan mutogatom az új képeit meg videóit), azt is tudja, hogy még mindig szeretem Avicii-t, hiszen róla is szoktam beszélni, meg róla is van poszterem.

És azt hiszem, anyumnak is sikerült bebizonyítanom, hogy nem csak Neymar miatt szeretem a focit, hanem a játék, meg a többi csapattag miatt is.

Azt is tudja, hogy PLL függő vagyok, meg hogy a Barátok köztöt is nézem.

Kedvenc bandámmal, az All Time Low-val is tisztában van, talán az ilyen "átmeneti" kedvenceket nem ismeri annyira.

Hobbi: edzés. Ezt meg is szoktuk beszélni, hogy kinek mikor van izomláza, meg mikor nincs hozzá kedve. :D Másik hobbim az írás, azt viszont szerintem nem tudja. Vagy fogalmam sincs. Nem mondtam el úgy konkrétan senkinek se, de lehet, hogy mégis tud róla... passz.

A kedvenc könyvünk és írónőnk is ugyanaz, úgyhogy azt is meg szoktuk beszélni. :D (Leiner Laura, az SZJG és a többi könyve)

16/L

2014. aug. 21. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!