Hogyan kezdjek el megtanulni Dj-nek? Komolyan gondolom, nem hobbi szinten.
16 éves leszek 2 hónap múlva, szóval nem azért kezdeném megtanulni, mert munka kell sürgősen, hanem azért, mert érdekel, és úgy gondolom, hogy meg tudnám tanulni profi szinten. A fejemmel nincs baj, jól tanulok, ezért nem okoz gondot, ha sokat kell tanulni.
Nagyon érdekel a szakma, és a tesómat is (bár engem szerintem jobban), arra is gondoltam, hogy csinálhatnánk együtt. Mivel érdemes kezdeni, ha az elején amíg ismerkedünk vele ne nagyon kelljen költekezni? Van Xbox, PC, és iPad, ezekre milyen programot ajánlotok? Én iPadre a Djay 2-t néztem, az jónak tűnik. Ti mit javasoltok, ha az asztali gép nem annyira erős?
ha komolyan gondolod, akkor az össze programot most hagyod a fenébe (kivée ableton) Virtual dj meg egy vicc.
Ha megteheted, két bakelit lejátszó, és lemezek, vagy timecode. Semmiképp ne okos cuccokkal kezdj, mert hamar azt hiszed hogy minden ok, és könnyen felsülhetsz.
De egy olcsó pult, pl pio100 és valamilyen keverő már indulásnak jó. Ne legyen sync, és bpm mérés. Anélkül kell megtanulni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!