Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Megengednétek egy 16...

Szülők! Megengednétek egy 16 és fél éves lánynak, hogy a barátjánál aludjon ritkán? Másfél év járás után, a fiú 19.

Figyelt kérdés

2014. aug. 13. 18:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
12%
Nem a szexen van a hangsúly gyerekek,nem kell egyből szidni aki nem engedi,csak mondjuk több tapasztalattal jobban átlátja az ember 20on 30 évesen mint tiniként,nem kell semmit elsietni,és 16 évesen szerintem egy lány ne aludjon a barátjával,se otthon,se nyaraláson,mert korai akkor is ha már együtt homokoztak az oviban.
2014. aug. 13. 20:25
 12/30 anonim ***** válasza:
21%
Nem érettek,max testileg de amúgy sokkal éretlenebbek a mai tizenévesek,mint régebben
2014. aug. 13. 20:26
 13/30 anonim ***** válasza:
80%

Kedves szülő! Miért ne lenne kapcsolat az ő 1,5 évük? Én is 16 vagyok, és komolyan lehet szerelmesnek lenni. Sőt, sok ennyi idős kamasz őszintébben szerelmes, mint a felnőttek...

Kérdező! Szerintem ülj le a szüleiddel, és mond meg nekik, hogy pusztán vele ALUDNI is nagyon jó lenne neked, de ha esetleg történne valami köztetek, akkor nagyon odafigyelnétek!

:)

2014. aug. 13. 21:27
 14/30 anonim ***** válasza:
76%
Ha a fiúval és a családjával nem lenne alapból probléma, ismerem, szimpatikus a fiú, nem egy tekergő alkoholista benyomását kelti és nem putriban laknak, akkor engedném. Engem is engedett anyukám 16 évesen, mivel ismerte a barátom és a szüleit is.
2014. aug. 13. 21:37
 15/30 anonim ***** válasza:
16%

"Kedves szülő! Miért ne lenne kapcsolat az ő 1,5 évük? Én is 16 vagyok, és komolyan lehet szerelmesnek lenni. Sőt, sok ennyi idős kamasz őszintébben szerelmes, mint a felnőttek.."

Majd felnősz és megadód magadnak erre a kérdésre a választ csak ne felejtsd el.

Nem együtt alvás nem a tini kapcsolat része, teljesen mindegy hányas tanuló. Talán jövőre ha együtt vannak még megbeszélhetnénk.

2014. aug. 13. 21:55
 16/30 anonim ***** válasza:
77%

Ezt én nem értem. Pld. nekem a legjobb barátom egy fiú és volt már,hogy ott aludtam. Ugyanaz mintha egy lány barátnőmnél aludtam volna. Most akkor ti azt sem engednétek meg a lányotoknak hogy havernál aludjon? Miközben ugyanaz mint a barátnő.

Ésennyi erővel senkinél nem aludhat egy 16 éves lany?

2014. aug. 13. 22:40
 17/30 anonim ***** válasza:
19%
Ó persze,miért is ne költözzenek akkor rögtön már össze..na ezért tart itt a világ...egy barátnőnél alvás és a pasijával együtt alvás két külön dolog,ennyi erővel miért nem engedjük meg a 13.14 évesnek is ha már sz oviban meg volt a "szerelme",ne hasonlítsd össze egy gyerek kapcsolatát egy felnőttével,mert nem ugyanaz
2014. aug. 14. 09:19
 18/30 anonim ***** válasza:
81%
Már bocsánat,de: A fsz nappal is feláll.Nem értem,ezt a sok prűd visszamaradott szülőt.Főleg,ha védekeznek is.16éves,nem 14.(bár a tinik 60-70%a 14évesen már szexel)
2014. aug. 14. 10:41
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem engedném meg. És miért van ez a sok, magát mindent tudónak képzelő tini akik egyből prűdnek kiáltják ki azt a szülőt aki nem engedi a 16 éves gyerekének az ottalvást?
2014. aug. 14. 11:32
 20/30 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos manapság már 12-13 évesen is "szexelnek", ugyan a tojáshéj még a fenekükön van.

Erre értettem, hogy ezekhez képest a mai 16-17 éves tinik igenis érettebbek. Ha a szülők normálisak , rendesen nevelték és felvilágosították őket akkor tudnak felelősségteljesen védekezni.

" Nem együtt alvás nem a tini kapcsolat része, teljesen mindegy hányas tanuló. Talán jövőre ha együtt vannak még megbeszélhetnénk."

- Azt ugyan nem értem hogy egy év múlva mi fog változni, ha most nem akkor 1 év múlva miért kéne megengedni hogy ott aludjon a barátjánál??? Hisz még akkor is csak 17 éves lesz...

Nem értem én a mai szülőket...

Rengeteg 17-18-19-20 éves fiatal / legyen az lány vagy fiú/ panaszkodik itt hogy a szüleik mennyire beszabályozzák az életüket, nem mehetnek sehová, nem találkozhatnak senkivel, nem szórakozhatnak... /aztán majd csodálkoznak ha a fiatalok összeszedik a cókmókot és ott hagyják őket és feléjük sem néznek/.

Értem én hogy a mai világ tele van veszélyekkel, droggal meg alkohollal de ha megbíztok egymásban a gyermekeitekkel akkor miért nem engeditek?

Ha 16 évesen már képes másfél évig kihúzni valaki mellett az becsülni való, és a fiú 19 éves, dolgozik is, biztos nem egy huligán.

És én bátran merem egy felnőtt kapcsolathoz hasonlítani, már csak azért is mert több idősebb ismerősöm nem bírja fél évig sem egy ember mellett, nem még másfél évig.

Vicces hogy most mennyire elítélik azokat a fiatal lányokat akiknek már 16-17 évesen barátjuk van és le is feküdtek.

komolyan mondom szánalom ami ezen az oldalon megy... a válaszolók többsége egyből leszólja a kérdezőt és kioktatja, holott ennek az oldalnak pont nem ez a célja szerintem...

de persze akinek nem inge nem veszi magára.

Bocs ha valakit megsértettem...

2014. aug. 14. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!