Dóriyyi kérdése:
Mi csináljak? (nem megy a tesi).
Figyelt kérdés
Igazából tesiből van amiből elég jó vagyok. Viszont a mit most veszünk hááát az szörnyű!! Nagyon nem megy. Tigris ugrás, fejen-kézen állás stb. Nem is voltam ott 2 órán betegség miatt. Tavaly se ment épp, hogy meg lett a 2-tes. Most még annyira se megy és itt a félév. Persze nem bukok meg de azért most is csak én leszek akinek ez nem megy. Másből 4-5 vagyok. Nem tudom miért nem megy pedig figyeltem, gyakoroltam nincs sok súlyfeleslegem se. És nem vagyok bárortalan csak nem megy! Mindenki rajtam fog röhögni és már most nagyon izgulok. Igazából nem nagyon érdekel a tesi és nem is akk izgulni. De nem megy! Segítsetek!!! Nektek hogy megy, ment? Nem bírom ki ááááááááááááááááááá. Most még nem is tok itthon gyak. Bocsi a sok helyesírási hibáért, de késésbe vagyok. Köszi!!!2010. jan. 13. 15:51
21/21 anonim válasza:
Ehh, ÖREGEM ezek még semmik:) 8.-ot várd ki. Nekem minden megy, de amik itt vannak. HEH? Fejenátfordulás (egy pillanatig olyan mintha fejenállásban lennél, aztán kezeddel kilököd magad úgy hogy átfordulsz és állásba érkezel) vagy a Kézenátfordulás(Kb. Olyan mint a szaltó csak leteszed a kezeidet(mondjuk ez megy)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!