Van, aki nem megy nyaralni?
Mi sosem megyünk.Életember kétszer voltam a Balatonon, egyszer tavaly, egyszer mikor 2 éves voltam.
:(
14/L
Mi sem megyünk, egyedül nászúton voltunk férjemmel, azt is vonattal, vitt kajával, alig pár fillérből a hegyekbe. Azóta semmi.
Tudod, nekem nem is hiányzik, pedig én is látom a sok képet facen. Nekik pénzük van, én meg itthon is meglátom mindenben a szépet :D
Én, de megértem, mert nincs rá pénz. Nem hiányzik, hisz még nem is voltam.
Én a városban is elvagyok barátnőkkel. Viszont megígértem amgamnak, ha lesz sajét keresetem, bepótolom.
16/l
Mi több, mint 10 éven keresztül minden évben a Balatonnál nyaraltunk. Az utóbbi években mindig ugyanott, bár apum munkájának köszönhetően kicsit kedvezményesen.
Idén viszont nem valószínű, hogy megyünk. Egyrészt a szüleim kereskedelemben, illetve vendéglátásban dolgoznak, ami elég kiszámíthatatlan, korábban is mindig nehezen hozták össze, hogy el tudjunk menni nyaralni. Másrészt pont most fejeződik be a lakásfelújítás, ami elvitt kb. egy milliót, szóval pénzünk sem igazán van.
Én megértem, hogy nem megyünk, bár biztos, nagyon örülnék, ha valami csoda folytán el tudnánk menni pár napra valahova:)
16/L
Szia!
Ne keseredj el. Gyerekkoromban soha nem voltam nyaralni, a Balatont is 15 évesen láttam először, vonatablakból. 18 elmúltam, mire megfürödtem benne!
Tudtam, hogy a szüleim nem tehetik meg, hogy nyaraljunk. Nem volt pénz, négyen éltünk egy másfél szobás kis lakásban a 8. kerületben.
Keményen tanultam, mert ki akartam emelkedni. Most itt vagyok felnőttként, van négy szép gyermekem, szép lakásom, autóm, nyaralni járok, és nagyon boldog vagyok, hogy az én gyerekeim már mindent megkapnak.
Amit ezzel el akartam mondani, az az, hogy ne keseregj, hanem a kiutat keresd. Tanulj keményen, nézd az élet jó oldalát, dolgozz, ismerkedj, olvass sokat, éld az életed, és ha keményen dolgozol, pár év és tiéd a világ.
Arról nem tehetsz, hogy milyen körülmények közé születtél, az viszont csak rajtad múlik, mi lesz belőled! Kitartás!
34N
Mi se megyünk nyaralni. Pénzünk lenne rá, de a szüleim folyton dolgoznak, főleg apa.
Max. csak hétvégéken megyünk el valahová egy éjszakára.
14/l
Mi mennénk de mivel én nem akarok velük menni ezért ők sem mennek.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!