Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van, aki nem megy nyaralni?

Van, aki nem megy nyaralni?

Figyelt kérdés

Mi sosem megyünk.Életember kétszer voltam a Balatonon, egyszer tavaly, egyszer mikor 2 éves voltam.

:(

14/L

2011. júl. 4. 13:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én például... szerintem én sem nyaraltam volna sosem ha a rokonok nem laknak a balatonon és kb 2x el nem megyünk nyáron :D De utoljára így "nyaralni" kb 13éves koromban voltam.

18_F

2011. júl. 4. 17:10
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem mentünk kb 10 éves koromig sehova. Az első nyaralásunk 3 napos volt. Esett az eső. A második nyaralásom két évvel ezelőtt volt 1 hetes. Tavaly sehova sem mentünk. Most ebben az évben megyünk. Amúgy nekem is szar.ul esik, hogy mások külföldre mászkálnak én meg szinte sehova, de szerintem elöször Magyarországot kellene felfedezni aztán külföldet.

14/l

2011. júl. 4. 17:19
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem megyek, nem is voltam, de igazából nem is hiányzik, tökéletesen megfelel nekem itthon, vagy erre-arra a barátommal vagy a barátaimmal, feltalálom magam itthon is. Arra meg pláne nincs szükségem, hogyha itthon van 30°C, akkor elmenjünk olyan országba, ahol még melegebb van.

Ahova szívesen elmennék, azok nem a tipikusan divatos nyaralóhelyek, ezért sokkal drágább lenne - annyi pénzünk meg pláne nincs.

2011. júl. 4. 17:29
 14/21 anonim ***** válasza:

Mi sem megyünk,pedig icipici korom óta minden nyáron elmentünk valahova,ahogy épp tellett rá,de válás,anyámnak új barátja,és Ő meg a gyereke nélkül sehova,így aztán mindenki szív,mert a gyerek anyja nemengedi hozzánk.:\

13L

2011. júl. 4. 20:01
 15/21 anonim ***** válasza:
Én 3 éve mentem először nyaralni 3 napra a Balatonhoz. Azóta mentünk minden évben 3 napra, de idén nemhiszem, hogy megyünk mert apum munkanélküli lett és most ilyen munkakereső állapotban van. Külföldön sem voltam még, de az biztos, hogy ha felnőtt leszek akkor bepótolom. Igazából most sem fog annyira hiányozni mert annyira sokminden nem történik csak jó barna leszek haha :D És ahogy írták már előttem is, én is tökéletesen elvagyok a barátaimmal.:))
2011. júl. 4. 22:37
 16/21 anonim válasza:
17%
Én minden évben megyek különböző országokba nyaralni, az idén Ibizára megyünk a barátnőmmel 3 hétre. Azért sajnálom akik nem tudnak elmenni nyaralni ilyen jó időben, de kitartást nektek. :)
2011. júl. 5. 16:59
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát én nem megyek sajnos,pedig már 3 éve nem voltam :/

Megszívtam,mert pont akkor mennénk nyaralni,mikor én fesztiválra megyek.Hát....2nap a barátommal meg a haverokkal egy fesztiválon talán jobb,mint a családdal a balcsin.:)

Azért kicsit bánom :/

15L

2011. júl. 5. 21:40
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát apám elvesztett több mint 40.000ft-t és abból mennék Ukrajnába unokatesókhoz,ha meg lenne a pénz,de nincs meg :/ :(

De lehet hogy megyünk Egerbe,bár nincs nagy kedvem.

14/L

2011. júl. 8. 12:18
 19/21 anonim válasza:
:// miis max balcsira megyünk.. ://
2011. júl. 10. 00:19
 20/21 bromkrezol válasza:
Nálunk apósom szervezett egy nagy családi nyaralást, és az első nap az unokái szeme láttára belefulladt a tengerbe, rá két napra már itthon is voltunk. Szegény, több hónapig szervezte. A gyerekek nyaraláshoz való viszonya azt hiszem gyökeresen megváltozott...
2011. júl. 31. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!