Van, aki nem megy nyaralni?
Mi sosem megyünk.Életember kétszer voltam a Balatonon, egyszer tavaly, egyszer mikor 2 éves voltam.
:(
14/L
Én például... szerintem én sem nyaraltam volna sosem ha a rokonok nem laknak a balatonon és kb 2x el nem megyünk nyáron :D De utoljára így "nyaralni" kb 13éves koromban voltam.
18_F
Mi sem mentünk kb 10 éves koromig sehova. Az első nyaralásunk 3 napos volt. Esett az eső. A második nyaralásom két évvel ezelőtt volt 1 hetes. Tavaly sehova sem mentünk. Most ebben az évben megyünk. Amúgy nekem is szar.ul esik, hogy mások külföldre mászkálnak én meg szinte sehova, de szerintem elöször Magyarországot kellene felfedezni aztán külföldet.
14/l
Nem megyek, nem is voltam, de igazából nem is hiányzik, tökéletesen megfelel nekem itthon, vagy erre-arra a barátommal vagy a barátaimmal, feltalálom magam itthon is. Arra meg pláne nincs szükségem, hogyha itthon van 30°C, akkor elmenjünk olyan országba, ahol még melegebb van.
Ahova szívesen elmennék, azok nem a tipikusan divatos nyaralóhelyek, ezért sokkal drágább lenne - annyi pénzünk meg pláne nincs.
Mi sem megyünk,pedig icipici korom óta minden nyáron elmentünk valahova,ahogy épp tellett rá,de válás,anyámnak új barátja,és Ő meg a gyereke nélkül sehova,így aztán mindenki szív,mert a gyerek anyja nemengedi hozzánk.:\
13L
Hát én nem megyek sajnos,pedig már 3 éve nem voltam :/
Megszívtam,mert pont akkor mennénk nyaralni,mikor én fesztiválra megyek.Hát....2nap a barátommal meg a haverokkal egy fesztiválon talán jobb,mint a családdal a balcsin.:)
Azért kicsit bánom :/
15L
Hát apám elvesztett több mint 40.000ft-t és abból mennék Ukrajnába unokatesókhoz,ha meg lenne a pénz,de nincs meg :/ :(
De lehet hogy megyünk Egerbe,bár nincs nagy kedvem.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!