Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi csináljak? (nem megy a tesi).

Dóriyyi kérdése:

Mi csináljak? (nem megy a tesi).

Figyelt kérdés
Igazából tesiből van amiből elég jó vagyok. Viszont a mit most veszünk hááát az szörnyű!! Nagyon nem megy. Tigris ugrás, fejen-kézen állás stb. Nem is voltam ott 2 órán betegség miatt. Tavaly se ment épp, hogy meg lett a 2-tes. Most még annyira se megy és itt a félév. Persze nem bukok meg de azért most is csak én leszek akinek ez nem megy. Másből 4-5 vagyok. Nem tudom miért nem megy pedig figyeltem, gyakoroltam nincs sok súlyfeleslegem se. És nem vagyok bárortalan csak nem megy! Mindenki rajtam fog röhögni és már most nagyon izgulok. Igazából nem nagyon érdekel a tesi és nem is akk izgulni. De nem megy! Segítsetek!!! Nektek hogy megy, ment? Nem bírom ki ááááááááááááááááááá. Most még nem is tok itthon gyak. Bocsi a sok helyesírási hibáért, de késésbe vagyok. Köszi!!!
2010. jan. 13. 15:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én világéletemben utáltam a tesit, ráadásul tériszonyom van, szóval kötél-,rúdmászás, gerendázás rémálom volt. Szerencsére én nem voltam egyedül, a legjobb barátnőm pont olyan béna volt, mint én. Általánosban, amikor felmentünk a gerendára, zörgött benne az összes csavar, mert annyira remegtünk. Hál'Istennek, normális tesitanárunk volt, és megengedte, h egy felfordított padon végezzük el a gerenda gyakorlatot. Mindezek tetejébe nekem elég nagy mellem van, úgyhogy középsuliban a futást ezért is gyűlöltem, állandóan fel-alá ugrált, nyakamban volt. Ami ment, az a függeszkedés, távolugrás. Azóta is személyes ellenségnek tekintem a tornát, úgyhogy mozgás gyanánt szobabiciklizek... 28/L
2010. jan. 14. 09:15
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem megy a testnevelés,én 3as lettem belőle,nyolcadikas vagyok.Az osztályunkban sokan röhögnek rajtam,de szerencsére mindig van olyan ember,akinek nem sikerül a gyakorlat.Próbálunk mindent megcsinálni becsületesen,amit tudunk,de ami nem megy,azt nem erőltetjük.Szerintem te se erőltesd,mert akkor még rosszabb lesz-kudarc.Én is szoktam röhögni saját hülyeségemen,sőt,én kezdem a röhögést,mivel viccesnek találom,hogy nem megy,mert nincs merszem hozzá..kitörik a nyakam,ettől félek,meg attól h vmi bajom lesz.A tigrisugrást a zsámoly fölött nagyon rühellem.A gerendázásról életemben nem hallottam,a kötélmászás egyáltalán nem megy,felkapaszkodni még felkapaszkodok,meg egy kicsit fel is húzom magam,dehát tovább nincs..xD

14/L

szval ne erőltesd,főleg ha a többiből 4-5 vagy,inkább örülj a jegyeidnek,a tesit meg sz.rd le!:D

2010. jan. 14. 15:03
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi,nekem sem megyXD

a tigris,az talán 3-as lesz,a kézenállás/fejenállás/kötélmászás/hátrabukfenc/gyűrű/szekrény,ezek szentisten hogy egyesek lesznek.Nem igazán érdekel....ilyenkor megmondom a tanárnak h nemtom,akk ő ott erőszakoskodik,de amikor nem csinálom meg,akk azt mondja hogy lesz egyes és kész....Hát akk egyes lesz!!!!Istenem!%!!Én kézenállásban törtem ki a bokámat(a suliban),egyik barátnőm meg tesin már fönn volt a kötelen,és a egtetejéről esett le,szerencsére egy keményebb szőyegre,de valahogy az Achilles ina szakadt el,meg a csuklója tört el....szóval ennyi!ne strapáld magad így!Ha egyes lesz,akk egyes lesz!!!azért tesiből csak nem fogsz vizsgázni!!!

2010. jan. 14. 15:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
én meg sosem értettem mért osztályzik a tesit. ez attól függ kit milyyen fizikusn neveltek a szüleik. xd én ha sikerül a kötélmászás(néha) akk meg aza baj h nemtook lejönni és leugrok. az meg tök szar mert ha rosszul eselakk véged. ezért inkább már fölse meek. rúdat még nemis másztunk. szenrencse. de a bukfenc fejenállasaz 4-5 lett. de am énsem took cigánykereket és kézen állni. megsem próbálom mert toom h elesek. ha nagynéha megpróbálom elesek. de engem nem érdekel a tesi. csak aza baj h tesis suliba járok xd
2010. jan. 14. 18:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hatodikban nem kellett megcsinálnom a tigrisbukfencet, mert amikor először csináltam, akkor majdnem kitörtem a nyakam. :S A fejen és kézenállás hatodikban csak fal mellett ment, de ebben az évben másik suliba jöttem és itt fal nélkül kell a fejenállás. Normálisan megtanította a tanár és megy fal nélkül is. :) Kézenállás csak jövőre lesz. Szerencsére. majdnem 14 éves, hetedikes lány =)
2010. jan. 14. 18:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Végül kaptam 2 2-est, 2 3-ast, meg3 5-öst.:):):):):) Nem is volt olyan szörnyű! Így utólag olyan hülyeség volt izgulni akk már nem izgultam szerencsére. Jaaj és most még mek táncra bocsi és köszi mindenkinek a választ. Kicsit megnyugtattatok, hogy nem vok egyedül!
2010. jan. 15. 14:48
 17/21 anonim válasza:
Nekem pl minden ment csak az a rohadt izé nem amikor felugrasz és rögtön bukfenc a szekrényen ... évekig nem tudtam ... aztán összeszedtem magam és bátran ugrottam .. és sikerült szóval a kulcs a bátorság és menni fog ... bizz magadban !
2010. jan. 21. 17:38
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azt csináltam, hoyg elmentem ortopédiára, mert volt egy enyhe rossz tartásom (ami még nem igényel könnyített v gyógytesit) elmondtam a dokinak, hogy nekem ez nem megy, és szenvedés az egész, és feltúrbózta úgy a leletet, hogy mehettem gyógytesire, ahol nem kell igzából semmit csinálni.
2010. febr. 1. 23:07
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
DAGI VAGY ÖCSI FOGD FEL!
2010. febr. 5. 14:49
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok dagadt. De ha az lennék még mindig jobb lenne, mintha egy bunkó, paraszt lennék. KEDVES 27%-os!!
2010. febr. 6. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!