Mi csináljak? (nem megy a tesi).
Nekem sem megy a testnevelés,én 3as lettem belőle,nyolcadikas vagyok.Az osztályunkban sokan röhögnek rajtam,de szerencsére mindig van olyan ember,akinek nem sikerül a gyakorlat.Próbálunk mindent megcsinálni becsületesen,amit tudunk,de ami nem megy,azt nem erőltetjük.Szerintem te se erőltesd,mert akkor még rosszabb lesz-kudarc.Én is szoktam röhögni saját hülyeségemen,sőt,én kezdem a röhögést,mivel viccesnek találom,hogy nem megy,mert nincs merszem hozzá..kitörik a nyakam,ettől félek,meg attól h vmi bajom lesz.A tigrisugrást a zsámoly fölött nagyon rühellem.A gerendázásról életemben nem hallottam,a kötélmászás egyáltalán nem megy,felkapaszkodni még felkapaszkodok,meg egy kicsit fel is húzom magam,dehát tovább nincs..xD
14/L
szval ne erőltesd,főleg ha a többiből 4-5 vagy,inkább örülj a jegyeidnek,a tesit meg sz.rd le!:D
Nyugi,nekem sem megyXD
a tigris,az talán 3-as lesz,a kézenállás/fejenállás/kötélmászás/hátrabukfenc/gyűrű/szekrény,ezek szentisten hogy egyesek lesznek.Nem igazán érdekel....ilyenkor megmondom a tanárnak h nemtom,akk ő ott erőszakoskodik,de amikor nem csinálom meg,akk azt mondja hogy lesz egyes és kész....Hát akk egyes lesz!!!!Istenem!%!!Én kézenállásban törtem ki a bokámat(a suliban),egyik barátnőm meg tesin már fönn volt a kötelen,és a egtetejéről esett le,szerencsére egy keményebb szőyegre,de valahogy az Achilles ina szakadt el,meg a csuklója tört el....szóval ennyi!ne strapáld magad így!Ha egyes lesz,akk egyes lesz!!!azért tesiből csak nem fogsz vizsgázni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!