Mi csináljak? (nem megy a tesi).
Fejen és kézenállásból én is most kaptam egy kettest.
Szerintem ne foglalkozz vele.A normális emberek az én osztályomban nem nevettek.Akik meg igen,azok csak magukat minősítik./én 8.-os vagyok/
Én fejenállni nem tudok. Egyszerűen nem megy, és mikor megfogják a lábam, úgy fáj a nyakam, hogy szinte ordítani tudnék. Kézenállni tudok, bukfencezni is, szekrényt még életemben nem ugrottam, mert gerincferdülésem van, és nem lehet. De gerendázni soha nem tudtam. Nem merek ráállni. :(
De nem érdekeljen, mert csak egy kézség tantárgy.
Köszi ari vagy. Azóta megnyugodtam. És nem izgulok hülyeségeken. Tényleg köszi nektek segítettetek!!!
És amúgy is legalább lesz min nevetni az a baj, hogy én magamon is nevetek és persze, hogy akkor mindenki nevetxD!!!
Nekem se ment sose a kézenállás, úgy ahogy az osztálytársaimnak, megcsinálni megcsináltam.
Szerintem ti is , mielőtt felméritek, bemelegítettek előtte, bordásfalnál-falnál, megkérded az osztálytársaidat vagy a tesitanárt,hogy segítsenek neked.Én is mindig kértem segítséget, felmérésnél meg túlestem magamon, de nem lett gáz, mert szivacson csináltuk.Nem én voltam az egyetlen, akinek nem ment.Én azt nem hiszel el,hogy mindenkinek olyan jól megy.Feltéve, ha nem vagytok tornászok, vagy vmi ehhez hasonló.
Sosem voltam valami példamutató tesiből,de ha nagyon akarod megtudod csinálni !!
Sok sikert :)
Én magasugrás előtt mindig megálltam a rúd előtt. Fejenálláskor eldőltem balra. Kötélmászás még úgy, ahogy ment, de a rúdmászás soha.
Reménytelen eset voltam, a tanárok a fejüket fogták.:)
Hát pedig nálunk az osztályba mindenkinek megy!
A tanár háát...az előbb röhög, mint, hogy segítsen. Attól nem is várok többet. Amúgy persze, hogy meg akk csinálni meg minden, de sajna nem megy. Ráadásul utolsó 2 óra tesi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!