Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok! Ti mikor kaptátok meg...

Lányok! Ti mikor kaptátok meg az első magassarkú cipőtöket?

Figyelt kérdés

2014. aug. 8. 14:22
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:

Nyolcadikban (14 évesen) egy 6 centis fekete tűsarkút, abban jártam ünnepségekre. Előtte 2-3 centis, elég széles sarka volt az ünneplős cipőimnek, azokat én nem hívnám magassarkúnak.

Aztán gimiben elkezdtem a hétköznapokra is 5-6 centis, de inkább széles sarkú vagy éktalpú cipőket hordani, az ünneplőm meg már 9 cm tűsarkú lett.

2014. aug. 15. 14:32
 32/33 anonim ***** válasza:
12 éves lehettem amikor kaptam egy kb. 5-6 centis magassarkúmat, amit csak alkalomra vehettem fel. 13 évesen kaptam egy csizmát ami kb. 9 centis lehetett azt is inkább csak alkalmakra vettem fel. 14 éves voltam amikor vettünk egy 12 centis magassarkút, mert elkezdtem modelkedni. Útolag nem bánom, hogy korábbban is hordtam magassarkút, könnyebb volt tanulni. De nem szeretem a magassarkakat, ha tehetem inkább alposban vagyok. Nagyon tud fájni a lábam.:D
2014. aug. 24. 22:08
 33/33 anonim ***** válasza:
10-11 évesen a néptánc miatt, azóta kb 1,5 évente kerül sor a cipő vásárlásra, mert tönkre mennek a széles lábamon :/ meg nem a legjobb talpaltatni mert nálunk lényges, hogy kopogjon és hát amit mi felén csinálnak az cs gumis és nem kopog, de egyébként bérmálkozásomra kaptam a legelsőt, azóta pedig most lesz egy másik keringőre, egy fehér :)
2014. szept. 22. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!