Lányok: Milyen ruhát/cipőt vennétek fel az első munkanapotokra?
Új munkahely. Érdekelne még az is, hogy mennyire festitek ki magatokat, csináltok-e valami frizurát.
Irodai munkáról van szó.
Köszönök minden hasznos tanácsot! :)
Én egy kisebb magassarkút vennék fel elegáns ruhával. Blúzt hosszú nadrággal vagy derékszoknyával.
Natúr sminket vinnék fel. Én mondjuk nem használok alapozót, hanem BB krémet és egy kis spirált dobnék fel.
A hajadat fogd fel, tűzd el, ha zavarna a munkában.
Én valami szép fekete magassarkút vennék fel, max. 5 centiig, sötét, vagy fekete nadrágot (nem farmert) és fehér blúzt vagy csini felsőt. A hajammal nem csinálnék semmit, max. összefognám, ha zavarna a munkában. Smink szerintem nyugodtan lehet egy natúr nappali smink egy kis alapozóval vagy bb krémmel, ha sápadt vagy fehéres a bőröd, akkor pici pirosító, ha szereted, akkor valamilyen pasztelles szemhéjpúder és spirál.
Mikor munkába állsz látni fogod, hogy a többiek mit viselnek a mindennapokban munka közben, és úgy tudod majd alakítani az irodai ruhatáradat. Pl. sok munkahelyen engedik, hogy benti cipőben/papucsban dolgozzanak az alkalmazottak, nem kell egész nap kényelmetlen cipőben feszengeni.
Én is azt javaslom, hogy egy kicsit legyél elegánsabb, s aztán megnézed, hogy ki mit visel, mi az elvárás.
Nem mondták, hogy van-e dress code?
Szövetnadrág (ha jó idő van, akkor térdig érő szoknya), szép blúz vagy felső, esetleg kardigán.
Cipőben (mi váltócipőt használunk bent) max.5 cm-es sarok, de ami kényelmes, amit egész nap tudsz viselni.
Szerintem a fekete nadrág,fehér blúz snassz, főleg, ha nem bankban dolgozol, vagy nem vagy pincér.
Sok sikert!
Nincs dress code náluk, de gondolom hogy fontos a csinos megjelenés mert ügyfélszolgálati munka is beletartozik majd a munkakörbe és a vezetők is elegánsak voltak az interjún.
A gond az, hogy a magassarkúban való járást újra kellene már tanulnom, mert amióta nem volt munkám, jóformán csak sportcipőbe jártam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!