Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megvettem első magassarkú...

Megvettem első magassarkú cipőmet. Tippet kérek! Miért jön ki a sarkam?

Figyelt kérdés
Régóta szemezgetek a magassarkú cipőkkel de még sosem mertem megvenni. Most elhatároztam hogy veszek egyet. Lehet nem egyből egy 8 cm-es sarkúval kellett volna kezdeni de a boltba kényelmesnek tünt. 36-os a lában így a cipő is 36-os de ha lépek kijön a sarkam. A boltba azt javasolták vegyek bele sarokfogót. Vettem de így is kijön a sarkam ha lépek. Biztos nem kell kisebb belőlle mert így is szükös a lábfejemnél és végigi is éri a lábam. A kisebbet már fel sem tudtam venni. Velem van baj ahogy lépek vagy a cipővel vagy mi lehet? Ha ez ilyen akkor ki mivel szokta megakadályozni hogy ne jöjjön ki a sarka? Fontos lenne a sok válasz mert szeretném hordani a cipőt de így nem lehet. Köszönöm
2013. nov. 13. 11:15
 1/7 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
Valószínüleg a lábad túlságosan előre csúszik benne, ezért elől szorít, hától lejön. Rossz a szabása, vagy nem a te lábadra való. Normálisan nem kell 100%-ig végig érjen a cipőben a lábad, hogy a lábújjadat ne nyomja, és a sarkából sem lépsz ki. Menj el egy cipőboltba, és próbálj fel más modelleket is.
2013. nov. 13. 11:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Többet próbáltam de kinézetre ez jött be és ott a boltba jónak tünt. Direkt jó minőségűt vettem, 13 ezer ft volt nem szeretném eladni:( Olyan jól néz ki. Bár tudom nem a kinézet alapján kellett volna vásárolni. Olyat nem lehet venni ami megakadályozza hogy előre csússzon a lábam? Bár nyitott orrú a cipő.
2013. nov. 13. 11:32
 3/7 anonim válasza:
100%

Szia! Egy percet se busulj tovabb. Nekem is van egy rakas magas sarkum es van olyan koztuk amivel ugyanaz volt a gondom mint neked.

Lehet hujen hangzik de en egyszeruen a cipo orraba elol vattat teszek be vagy ha nem akkor a sminkelmoso vatta is jo, a negyzet alakut meg szepen el is lehet a cipobe helyezni es senki nem latja kiveve ha a cipo orra vagott.

En mar 12 cm-esbe is siman jarok de en 5 cm-el kezdtem. Egy masik jo tipp: mielott kimennel a hazbol huzd fel kb 10 percre mert addig is szokod azaz szokja a labad. :)

2013. nov. 13. 12:04
 4/7 anonim válasza:
100%

Utolso vagyok. Most latom irtad, hogy a cipo elol nyitott :(

En is igy tudnek menni benne, hogy a sarkam kijon de az mar veszelyes lehet, azert nem kene megseruljon a bokad.

2013. nov. 13. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A kisebb méretűt próbáltad harisnyával is? Lehet, hogy úgy pont jó lenne. Ezt a nagyot meg ki kell cseréltetni, vagy visszakérni az árát. Ha még nem voltál utcán benne, vissza kell hogy térítsék, vagy ki kell hogy cseréljék.

Párom is 8cm-es sarokmagassággal kezdte - ezzel szerintem nem hibáztál.

2013. nov. 13. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vekony a bokad,es kiesik a cipobol
2013. nov. 13. 16:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy Neked az angol női méret szerinti 5-ös cipő kéne, ami 35,5-nek felel meg. És mindenképp harisnyában próbálj magassarkút, ha úgy nem lépsz ki a cipőből, akkor jó lesz. És nyugodtan sétálj benne 5-10 percig a boltban, senki nem szólhat rád emiatt.
2013. nov. 13. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!