LÁNYOK! Hány éves korotokban volt az első magassarkú cipőtök, és milyen magas volt a sarka?
talán 13-14 lehettem egy-két cm sarka letehet... most már kb. 10cm a cipőm sarka:)
20L
14 voltam és 4 cm-es volt. Ballagásra kaptam anno.
Azóta sincs magassarkúm, utálom. meg járni sem tudok benne, ahogy szerintem senki sem. Minden magassarkas nőnek inog a bokája, senki sem tud benne stabilan járni, én meg aztán végképp nem...
23/L
Köszönöm a válaszokat! :)
13 éves vagyok és van egy kb. 3 cmes magassarkú csizmám? Szerintetek nem lenne nevetséges, ha felvenném? :P
Jaj, most látom, hogy az első mondat elé "?"-et tettem. "."-ként gondoltam. :)
Köszönöm :D
Kb. 13 évesen, de az inkább alkalmi cipő volt iskolai rendezvényekre, ünnepségekre. Azóta is csak olyankor hordok magassarkút, mikor ki kell öltözni.
20/L
előz vagyok
ja, és kb olyan 6-8 centis sarka volt
Én is a holdjárós korszak előtt voltam tini. Először csak 7 cm-es sarkú szandim volt 15 évesen.
Azóta is 3-6 és 9 cm-es sarkaim vannak. Volt egy majdnem holdjáróm: 4 cm elől a talp és 10 cm hátul a telitalp:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!