Lányok! Ti mikor kaptátok meg az első magassarkú cipőtöket?
Kb. 2-3 centis telitalpú csizmát kaptam télen 2-os koromban 8-9 éves éves voltam. 8.-ig (15 éves koromig) ilyen csizmáim voltak, vagy 3-4 centis "vastag talpúak". Bár a 7.-es csizmámnak kb. 6-7 centis volt (telitalpú).
Az első alkalmi magassarkúmat kb. 5 centiset anyukámék esküvőjére kaptam, illetve utána fellépésen abban táncoltam, ez volt 5.-ben (13 éves koromban).
A 10 centis magassarkúmat a saját pénzemből vettem a 8.-os ballagásomra (15 évesen). Idézem az egyik tanárt: "Ági, jobban jár magassarkúban, mint én". A téli csizmák és a tánc miatt megtanultam, nem néztem ki nevetségesen.
Most 16 éves vagyok, télen a csizmámnak kb. 8-9 centis sarka volt, nem tűsarkú, de szép, szabályosan vékonyodó. Tavasszal sokszor hordtam minden napra az általános iskolás ballagó cipőmet, de mostanában rászoktam a babacipőre és a szandálra, a barátom szereti, hogy ilyen pici (157 centi) vagyok, szerinte aranyos. Ettől függetlenül, télen ugyanaz a magassarkú csizmám lesz,csak talán veszek mellé egy lapos talpút is.
16/L
Kb. 5 évesen volt egy cipőm, aminek vot kb. 3 centis sarka. De az is lehet, hogy inkább talpa. :D Nagyon tetszett anno, mert nagylányosnak tartottam.
Aztán 13 évesen kaptam egy kb 3-5 centis sarkú balerinát, majd utána egyre magasabb cipőket. Végül 14 évesen egy esküvőre kaptam egy 10-12 cm-es platform cipőt, azóta pedig van több is.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!