Hogy lehet jobb belátásra bírni egy 15éves kamaszfiút, hogy ne cigizzen?
A pàrom fiàról van szó,ugymond nekem nincs sok beleszolasom a dologba.megtudtuk hogy cigizik(o nem tudja még h tudjuk)
Pàrom megemlitette a gyerek anyjanak h ez a helyzet.o meg csak annyit mondott h most mit csinaljon?hol a tisztelet a szigor?vagy nem is tudom mi.engem nem neveltek szigoruan de tuti kivertek volna a szambol a szuleim ha meglatjak.az apja ma leul vele beszelni de gondolom egyik fulen be masikon meg ki....vmi otlet?en mondtam ultesse le szivasson el vele egy doboz cigit aztan majd rajon h nem is olyan jo dolog az.tudom ez egy kicsit durva lenne...de mi lehet a megoldas?
Egyik valaszolo kerdesere valaszolva:de van gyerekem csak nala meg nem ez a tema,csak fel eves lesz.:-)
Igazatok van.lehet tiltani csak semmire nem megyunk vele.annal jobban csinalja.emlekszem mikor kezdtem a kozepsulit a 33bol 3an nem cigiztunk.de eltelt 1-2ev es mi voltunk a menok mert minxenki le akart szokni.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!