Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire befolyásolja a...

Mennyire befolyásolja a gyereket hogy milyen zenét hallgat?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire befolyásolja a gyereket hogy milyen zenét halhat? (Hip-Hop, Pop klasszikus stb..)

2014. aug. 4. 18:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A zene legfeljebb a pillanatnyi hangulatot befolyásolja, a személyiséget és ilyesmiket nem.

Én már kiskorom óta rock-ot hallgatok, metalt, punkot, néha brutális/durva szövegű számokat is, amiknek a szövegével nem igazán értek egyet de a zene maga tetszik. És nem befolyásolt semmit, nem lettem sátánista a Ghost B.C. zenéjétől és nem bulizok meg k*rvázok a Hollywood Undead néhány száma miatt. Stb.

7-8 éves korom óta diablo-zok, a 2-vel kezdtem most már inkább a 3-al játszok, elég véres és öldöklős játék nézz utána. semmi bajom nem lett tőle sőt levezeti a feszültséget. A játékok sem befolyásolnak, normál esetben.

2014. aug. 6. 22:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt válaszokat mindenkinek!
2014. aug. 10. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!