Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiúk, nektek van meleg haverotok?

Fiúk, nektek van meleg haverotok?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor mióta tudjátok róla? Hogyan tudtátok meg? Hogyan fogadtátok ezt az egészet? Ugyanolyan jóban vagytok vele? Nem égő vele együtt lógni? Miről szoktatok beszélgetni? A srácokról is?

Ha lehet, fiúk írjanak, mert csajokat nem zavarja, de fiú haverok nem tudom, hogyan állnának ehhez a dologhoz! köszi!

2014. aug. 1. 10:10
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Nem baj ha én mint a meleg haver válaszolok? :D

-3-4 éve kb

-egy buli közbe elmondtam, mert tartottam annyira közeli barátomnak hogy ne titkolózzak előtte.

-igen

-túl sokan rajta kívül nem nagyon tudják, így nem hinném

-amiről heteró srác barátok is

-Ha ő kíváncsiságból kérdez valamit ezzel kapcsolatba, akkor válaszolok, de magamtól nem hozom fel.

2014. aug. 1. 10:41
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Nincsen meleg ismerősöm.
2014. aug. 1. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
2-es, csak hiszed, hogy nincs meleg ismerősöd :)
2014. aug. 1. 14:06
 4/8 MrPifta ***** válasza:
94%

mindenkinek van, csak talán neked még nem bújt elő.

Nekem sok meleg ismerősöm van, igaz, meleg vagyok magam is

2014. aug. 2. 09:33
 5/8 anonim ***** válasza:
7%

Van. Engem különösebben nem érdekel, rám mozdult, lekoptattam, vette a lapot, innentől nekem semmi közöm a szexuális orientációjához.

Azt nem mondanám, hogy ugyanolyan jóban vagyok vele. Mivel a többség nem valami elfogadó, toleráns, és nagyon nem akarok én is a bzizás áldozata lenni. Ismeretlenek előtt nem gáz vele lógni, de ha homofób barátokról van szó, abban a pillanatban letagadom, hogy meglátom őket.

Eddig se volt valami fényes vele a kapcsolatom. Tudom, képmutató vagyok, de egyeltalán nem került hozzám közel szegény srác, annyit nem ér nekem, hogy én legyek az új célpont.

2014. aug. 2. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Előző, akkor ő inkább csak ismerősöd, nem?
2014. aug. 2. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Ismerősnél több, barátnál kevesebb. Nálam ez pont a haver kategóriába esik. Néha-néha elmegyünk valahova bulizni, vagy kajálni, úgyhogy teljesen nem hanyagolom el.
2014. aug. 2. 14:31
 8/8 anonim ***** válasza:
96%

Remélem nincs :D

Ha meg pl. kiderülne a legjobb barátomról, biztos nem mondanám azt, mint az oviban,hogy "nem leszek többé a barátod xDDDD" Igazából engem különösen nem érdekelne, csak ne én tetszedjek neki :D Jó....biztos furálnám, de hát most na...túl sok mindent nem tudok tenni ellene. És nem hiszem, hogy ciki lenne mellette, mert ha én nem vagyok az, akkor a részemről miért lenne ciki? Amúgy se mondják meg róla, hogy meleg, max ha nyíltan vállalja.

2014. aug. 3. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!