Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero srácok! Van meleg haverotok?
Van meleg haverotok? Esetleg meleg barátotok?
Van meleg osztálytársatok vagy munkatársatok? Tudjátok vagy csak sejtitek róla?
Ismertek olyan meleg srácot, akinek tetszetek? Esetleg aki szerelmes belétek?
Öltöztetek már öltözőben úgy, hogy volt ott meleg, akiről tudtad?
Ha igen: Milyen érzés? Hogy viszonyulsz ehhez?
Nekem van egy meleg barátom és ő fel is vállalja.
Nem ismerek olyan meleg srácot akinek tetszem, se aki szerelmes belém, még nem öltöztem meleg sráccal egy öltözőben.
Nekem a bátyám az.
Elmondta otthon a szüleinknek.
Vannak buzogány ismerőseim, de kb. leszarom, hogy azok. Tudom, hogy azok, ők is tudják, hogy tudom, de nem firtatjuk a témát. Engem ugye nem érdekelnek a részletek, szóval nem fogom megvitatni velük, hogy hányszor/hogyan, mint a hetero haverjaimmal a csajokat :D
Amúgy meg mindaddig kb. nem is érdekel, hogy valaki búza, amíg nem az én s*gglyukamra pályázik.
Szerencsére ilyen még nem is történt, de nem tudom, hogy reagálnék, valszeg megpróbálnék jólnevelt maradni, és normálisan lekoptatni.
Van meleg haverom, leszbikus is van egyébként.
Nem para, normális a srác.
Olyat nem ismerek, aki szerelmes belém, szerencsére.
Nincs, de tesóm egyik haverja b*zi:)
Ő nyíltan felvállalja.
Több meleg ismerősöm van, csak éppen nem érdekel, hogy az...
Amíg nem engem kerget addig nem izgat. Az ő dolga, hogy milyen lyukba rakja, nem?
Igen, voltam már meleggel egy öltözőben. És? Ő is ember. Nem ő vele voltam elfoglalva, hanem azzal, hogy melyik zsebemben van a kulcsom.
Olyan, hogy szerelmes legyen belém hál'stennek még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!