Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Ti mennyire tartjátok tiszteletben pl. , hogy a haverotok heteró?
Nem mozdultok rá olyanokra, akikről tudjátok, hogy heteró ugye?
Csak érdekel. :)
Mert? :O Komolyan érdekel. A kérdésem nem sértő.
Igen, pont ezért kérdeztem. Mit tesznek abban az esetben?
Nekem van két bu-.zi csoporttársam az egyetemen, ráadásul olyan szakon vagyunk, ahol 30 lány van, 2-3-an vagyunk heteró fiúk és mellé még a két homokos srác.
Az egyiken néha szoktam látni, hogy úgy néz rám, mint ahogy sok lány szokott, akiknek tetszem, szóval valószínűleg neki is bejövök. Viszont normális emberként tud viselkedni és még soha nem hajtott rám, vagy kezdeményezett. Pedig különböző összejöveteleken, tanulásokon, kocsmázásokon sok időt vagyok egy társaságban velük.
Ilyen szempontból jók a tapasztalataim a környezetemben lévő homókkal. Mondjuk nem is várok mást a melegektől, mint hogy tiszteletben tartsák mások nemi identitását (jelen esetben a heteró férfiakét).
21/F
Haverom, nem haverom tiszteletben tartom. Nem nyomulok, nem zaklatom.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!