Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek nagyon nagy hibát...

Szerintetek nagyon nagy hibát követtem el? 17/L

Figyelt kérdés
Két hét múlva leszek 18 és már nagyon kívántam a szexet.. azt mondtam a szüleimnek, hogy egy barátnőmnél alszom, miközben lefeküdtem a barátommal ( 4 hónapja járunk de 5 éve ismerem)... azért nem mondtam el a szüleimnek mert elítélik a szexet ilyen fiatal korban ( többször hangoztatták).. az a baj hogy most bűntudatom van kicsit hogy nagy bűnt követtem el
2014. júl. 30. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Egyáltalán nem követtél el bűnt, a szex minden, csak nem rossz dolog :)

Sőt, szerintem ez nagyon szép "teljesítmény" tőletek, hogy 5 hónapig vártatok, pláne, hogy ennyi éve ismeritek egymást.

Azért remélem védekeztetek :)

2014. júl. 30. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Manapság ennyi idősen lefeküdni valakivel akivel 4 hónapja jársz Nem bűn!De védekezzetek rendesen nehogy bajba kerülj! Ha 20 éves leszel és akkor vesztetted volna el y szüzességed, az is mellbe fogja vágni a szüleidet.Emlékszem mikor a lányom bejelentette hogy eljött az idő, le akar feküdni a barátjával akivel 7 hónapja járt.Azt hittem leesek a székről.Aztán megbeszéltem vele hogy köszönöm hogy szólt, irány az orvos! Pont ennyi idős volt mint Te.Ha elfogadsz egy tanácsot mielőbb mond el a szüleidnek, hogy eljött az idő.Jobb lesz neked, nem kell bújkálnod és bármi történik melletted tudnak állni.
2014. júl. 30. 22:35
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
Azzal, hogy szexeltél nem követtél el bűnt, csak azzal, hogy hazudtál a szüleidnek.
2014. júl. 30. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem nem bűn. És ez azért még nem hazugság.Tény,hogy nem rohantál a nagy este utáni nap,hogy közöld.De még nem késtél el. Szépen,nyugisan mond el,és hogy szeretnél a védekezésre is odafigyelni,adhatnának tanácsot.Ennyi. Érezzék rajtad,hogy felelősséget vállalsz a tetteidért,és szükséged van rájuk, a tanácsaikra, a tapasztalat cserére,és a támogatásukra. Ha nyílt vagy és őszinte velük,ők se marnak majd szét. És ha netán hiba csúszik a számításba,lesz kihez menni,segítenek majd,és melléd állnak a ,,bajban,,. Tapasztalat!
2014. júl. 31. 08:51
 5/7 anonim ***** válasza:
15%
Igen a szex nem bűn, de a hazugság igen. Az miatt lehet lelkiismeret furdalásod.
2014. júl. 31. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 17 évesen ez már nem olyan nagy baj. Max. az a 4 hónap tűnhet rövid időnek, de ti tudjátok, hogy mit éreztek, milyen a kapcsolatotok meg már előtte is ismertétek egymást. Nyilván ezt egy szülő másképp látja, gondolja, de ha azt nézzük, hogy már 13-14 éves lányok (tudom, vannak kivételek, nem általánosítok...) is szexelnek és ez egyre elfogadottabb, már szinte teljesen általános dolog, akkor végképp nincs semmi baj. Az a lényeg, hogy tudjátok, hogy mit csináltok, védekezzetek és akkor nem lesz semmi baj. Szerintem nem is feltétlenül kell elmondani a szüleidnek. Nekem még nem aktuális, de én már előre tudom, hogy nem tudnék velük ilyenekről beszélni és ők sem szeretnének. Nem olyan a kapcsolatunk, nálunk az egész szex, intimebb dolgok tabunak számítanak mindannyiunk részéről. Lehet erről vitatkozni, szerintem ez nem túl jó, nekem bizonyos dolgok szempontjából nehezebb így, de legalább nem kell aggódnom kínos beszélgetések miatt. Ha nektek jó, bizalmas a kapcsolatotok és megbeszélitek az ilyen dolgokat akkor persze, mondd el, de szerintem nem feltétlenül kell. Most őszintén, ha kiabálnak veled és lecsesznek miatta, hogy csalódtak benned meg ilyenek az segít a bűntudatodon?:) Persze, megértem, hogy rosszul érzed magad mert tudod, hogy mi a véleményük és te máshogy cselekedtél, bűntudatod van és őszinte szeretnél velük lenni. Én nem ismerem őket, de az is lehet, hogy ha megbeszélitek, elmondod nekik őszintén, hogy mi történt, mindent, hogy hazudtál mert féltél, hogy mit szólnak, akkor még az is lehet, hogy megértenek és nem haragszanak rád. Biztosíts számukra, hogy nem lesz semmi baj, mindig odafigyeltek és akkor talán megnyugszanak és értékelik is az őszinteséged.
2014. aug. 1. 01:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom akik szerint ez a hazugság nem bűnt, azt se várják el hogy velük őszinték legyenek. Mert ugye ha bármi baj történt volna, nem tudják hogy hol keressék, és mivel kiskorú, így őket vonták volna felelősségre, nem a kislányt aki csak "füllentett".
2014. aug. 1. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!