Nagyon nagy hibát követtem el?
Sajna nagyon csúnya dolgot csináltam, de a jó cél érdekében.
BArátnőm 17 éves, és a barátja igen messze lakik tőle, két óra az út körülbelül. A srác egy ideig nem tud kiutazni a barátnőmhöz bizonyos okok miatt. A barátnőmet a szülei nem negedik ki viszont a sráchoz, így a barátnőm titokban szökött el általában. Én fedeztem őt. Tegnap is titokban szökött volna ki, én fedeztem volna, viszont az apukája kileste az egészet. BArátnőm felszállt a vonatra, hogy megy a pasijához, én meg mentem haza, mikoris megállított az apukája.
Egyszerűen lesokkoltam, mondtam, hogy nem tudom hová ment a barátnőm, de végül kiszedte belőlem....
Én nagyon bánom azt, hogy hazudtam és csalódtak bennem, ugyanakkor a srác nagyon megbízható, ezért is fedeztem a barátnőmet. a Srác az életét adná a barátnőmért..
Én most nagyon bánom hogy egyrészt hazudtam, másrészt nem tudtam megvédeni a barátnőmet a végén...
A szülei tudom, hogy hatalmasat csalódtak bennem. A barátnőm nem mondta, hogy haragudna rám, de ha haragudna szerintetek jogos lenne?
Köszönöm:)
Nem haragudott meg, és az apukája se haragszik Hála Istennek.:)
Azért tanúlságos eset volt.
Ebben igazad van. Hibáztunk mindketten. Csak egyszerűen nagyon szeretik egymást, és ígyis csak hétvégente egy napra tudtak találkozni.
De teljesen igazad van.
szerintem mindkettőjüknek igaza volt
mármint,ha tényleg rendes srác,és szeretik egymást a barátnőddel,meg minden,akkor azt hagy adják már meg nekik,hogy legalább együtt szilveszterezzenek
viszont az is igaz,amit a 3. válaszoló írt,hogyha balesete lett volna vagy valami,a szülei nem is tudtak volna róla a dologról,mert te is hazudtál nekik
de amúgy a barátnődnek semmiképp nem lehetne haragudnia rád,nem a te hibád volt
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!