Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon nagy hibát követtem el?

Nagyon nagy hibát követtem el?

Figyelt kérdés

Sajna nagyon csúnya dolgot csináltam, de a jó cél érdekében.

BArátnőm 17 éves, és a barátja igen messze lakik tőle, két óra az út körülbelül. A srác egy ideig nem tud kiutazni a barátnőmhöz bizonyos okok miatt. A barátnőmet a szülei nem negedik ki viszont a sráchoz, így a barátnőm titokban szökött el általában. Én fedeztem őt. Tegnap is titokban szökött volna ki, én fedeztem volna, viszont az apukája kileste az egészet. BArátnőm felszállt a vonatra, hogy megy a pasijához, én meg mentem haza, mikoris megállított az apukája.

Egyszerűen lesokkoltam, mondtam, hogy nem tudom hová ment a barátnőm, de végül kiszedte belőlem....

Én nagyon bánom azt, hogy hazudtam és csalódtak bennem, ugyanakkor a srác nagyon megbízható, ezért is fedeztem a barátnőmet. a Srác az életét adná a barátnőmért..

Én most nagyon bánom hogy egyrészt hazudtam, másrészt nem tudtam megvédeni a barátnőmet a végén...

A szülei tudom, hogy hatalmasat csalódtak bennem. A barátnőm nem mondta, hogy haragudna rám, de ha haragudna szerintetek jogos lenne?

2011. dec. 31. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te megpróbáltad fedezni.Az már nem a te hibád,hogy nem sikerült.És ráadásul még ő szökött ki te meg védted.Ha megharagudna rád akkor nem is igazi barátnő.
2011. dec. 31. 14:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Nem haragudott meg, és az apukája se haragszik Hála Istennek.:)

Azért tanúlságos eset volt.

2011. dec. 31. 14:12
 3/6 paróka válasza:
95%
Ne haragudj, de hülyeséget csináltál. Gondolj bele, ha ne adj Isten baleset éri, és a szülei azt sem tudják hol van, mi van vele. Nagyobb baj is lehetett volna, de tanultál belőle. A barátnőd meg ne haragudjon, ő is ugyanúgy benne volt, mint te.
2011. dec. 31. 14:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Ebben igazad van. Hibáztunk mindketten. Csak egyszerűen nagyon szeretik egymást, és ígyis csak hétvégente egy napra tudtak találkozni.

De teljesen igazad van.

2011. dec. 31. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha haragudna rád az nem lenne jogos részéről.
2011. dec. 31. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem mindkettőjüknek igaza volt

mármint,ha tényleg rendes srác,és szeretik egymást a barátnőddel,meg minden,akkor azt hagy adják már meg nekik,hogy legalább együtt szilveszterezzenek

viszont az is igaz,amit a 3. válaszoló írt,hogyha balesete lett volna vagy valami,a szülei nem is tudtak volna róla a dologról,mert te is hazudtál nekik

de amúgy a barátnődnek semmiképp nem lehetne haragudnia rád,nem a te hibád volt

14l

2011. dec. 31. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!