Szégyenlem magam. Mit tegyek? 20/L
Figyelt kérdés
fél éve a fogorvos leszedte a fogkövet. Nagyon bödös volt a leheletem a fogkőtől ő is mondta. Leszedte és minden rendbe volt. Most 1 hete megin iszonyat büdös a szám hiába mosok fogat. Bejelentkeztem fogkőleszedésre a jövőhétre. Annyira szégyenlem hogy megin bödös szájjal fogok neki oda ülni.és hogy bírjam ki még egy hétig ilyen lehelettel ?2014. júl. 28. 22:48
1/7 anonim válasza:
Szájvíz+fogselyem --> nincs fogkő
Nekem is volt leszedésem nemrég, pár hónapja használom ezeket a cuccokat, és tényleg jobb.
2/7 anonim válasza:
Ahogy az első is írja, fogselyem, szájvíz. Ez legyen a mindennapok része. Minden este használom, soha nem volt fogkövem. Ezen kívül elektromos fogkefét használok, és sokkal hatékonyabbnak érzem, mint a manuális társát. Kérdezd meg a fogorvost, hogy mit és hogyan használj, mert nyilván vagy a technikád nem jó, vagy a kellékeid.
3/7 anonim válasza:
Nem igaz hogy szájvíz plusz fogselyem és nincs fogkő. Ez hajlam kérdése, a nyál összetételétől is függ. Férjem minden nap használ szájvizet is, fogselymezik is, és mégis 6 havonta járnia kell fogkövet leszedetni, én csak simán mosom a fogamat, és SOHA nem volt fogkövem.
Ettől függetlenül, ártani nem fog, sőt javíthatnak ezek a helyzeten sokat. A leheleteden is. Lehet venni kicsi kiszerelésű szájvizet, tartsd a táskádban, és akár óránként is öblíthetsz egy kortynyival.
A fogorvos meg látott már ilyet, hidd el ;)
4/7 anonim válasza:
Moss fogat a fogorvos előtt szódabikarbónával. Jól tisztít, a szagokat eltünteti. Én hetente egyszer megcsinálom, hogy a fogkrémre szórok egy keveset, érezhetően tisztábbak lesznek a fogaim. Csak nem szabad túl gyakran használni, károsítja a fogzománcot.
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Szerintem ha rendesen tisztítod a fogaidat, a fogkőtől nem szabadna büdösnek lennie a leheletednek. Nincs inkább gyomorproblémád?
6/7 A kérdező kommentje:
nincsen gymorproblémám. Nagyon hajlamos vagyok a fogkőre a fogorvosom is mondta régebben
2014. júl. 29. 18:12
7/7 anonim válasza:
5.-nek: nem a fogkő a büdös, hanem a fogkő miatt a rések a fogak között annyira összeszűkülnek, hogy képtelenség minden lepedéket eltávolítani. Az büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!