Aki középiskolában nem szokik rá a dohányzásra, az már sosem fog. Ez igaz?
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 20:09
1/9 anonim válasza:
NEM.
A fiam az egyetemen szokott rá, anyukám meg 40 évesen a munkahelyén.
3/9 anonim válasza:
nem igaz, esetleg az van a dologban hogy általában fiatalon probáljuk ki, később nem jellemző mert túl vagyunk rajta
ismerek olyat aki 30akárhány évesen szokott rá...
4/9 anonim válasza:
Ha megnyalod a lábujjadat, soha többet nem lesz torokgyulladásod.
Na, pont ennyi a logika. :D Anyám huszonévesen szokott rá, bátyám szerintem még nyolcadikban.
5/9 anonim válasza:
Édesapám 30 éves elmúlt, mikor rászokott a szivarozásra, azelőtt nem dohányzott.
6/9 anonim válasza:
Max annyi igazság lehet ebben, hogy ha a középiskola alatt kibírja akkor már a nagy kísértésen túl van az ember. Mert ott azért szokik rá mert mindenki cigizik és ha nem tenné úgy érzi kimarad valamiből. Én pl próbáltam a cigire rászokni középsuliban, aztán nem ment. Nem az én stílusom, nem tetszik büdös meg drága. És itt vagyok 30 éves és eszem ágában sincs függeni egy büdös füstölgő rúdtól. Szerintem az ember gondolkodás módján múlik ez, hogy a cigizést miként éli meg. Van aki úgy gondolja megnyugszik tőle, van aki csak divatból szívja. A legjobb lenne ha senki nem szívná. Nem találok benne semmi vonzót.
7/9 anonim válasza:
Miért jó egyeseknek direkt szó szerint értelmezni valamit, csak hogy beleköthessenek? A következő az lesz, hogy "ma korán keltem, mégis csóró maradtam, aranynak semmi nyoma"?
A 3. és a 6. leírta, mit akar kifejezni a mondat.
8/9 anonim válasza:
Röviden: Fszság.
Utolsó, te amúgy bölcsész vagy?
9/9 anonim válasza:
"Aki középiskolában nem szokik rá az alkoholra, az már sosem fog." Hát kb. ennyire igaz ez a dohányzásról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!