Miért kérdezgetik anyaék, hogy mi volt a buliban?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 18 éves lány vagyok és engem eddig anyaék sehova sem engedtek. Viszont e-nyáron megmakacsoltam magam és igenis elmentem bulizni a barátaimmal bár nem tetszett nekik nem tudnak mit tenni. Teljesen gyomoridegem van ha hazajövök mert mindent tudni akarnak, hogy mit csináltam ott és mi volt ott és én ezt úgy utálom, mintha nem tudnák mit szoktak csinálni a fiatalok a buliban. Nem iszok sokat csak annyit amitől jól érzem magam. És olyan rossz mert pl. aludni sem merek ilyen bulik után itthon mert cikinek érzem és beszólogatnak ezért is. Mit tegyek? :(2014. júl. 27. 10:18
1/7 anonim válasza:
Talán féltenek. Mi lenne ha mesélnél nekik hogy milyen volt a buli és ha látják hogy lájtos akkor esetleg még el is engednek...
2/7 anonim válasza:
Elmondod, hogy mi volt... ha nem csináltál semmi hülyeséget, akkor felesleges idegeskedned...
3/7 A kérdező kommentje:
De mégis mit mondjak? Hogy táncoltam, fiúkkal dumáltam stb. Ezekért is csak leoltanának.
2014. júl. 27. 10:44
4/7 anonim válasza:
Akkor mondd azt, hogy semmi kulonos. Ez mindenre valasz.
5/7 anonim válasza:
Igen, de ha azt mondja, hogy semmi különös, még azt fogják hinni, hogy titkol valamit. Mondd pl., hogy jót ugráltál a barátaiddal, tetszett a hangulat és megismertél új embereket. Ezzel meg (szerintem) nem is hazudsz sokat. :)
6/7 anonim válasza:
Én minden buli alkalmával kitaláltam valamit. Pl sosem mondom el mi volt, hanem, hogy mi nem volt. Vagy csak azt mondom el ami szépen hangzik.
Pl elmondom,hogy senki se volt kész, nem volt balhé, csak beszélgettünk.
7/7 anonim válasza:
tőlem is mindig megkérdezik,hogy mi volt,mennyit ittunk,stb.
általában azt válaszolom,hogy semmi különös nem történt,keveset ittunk.mivel az is feltűnő lenne,hogy mindig csak egy-két barátnővel voltam,néha azt mondom,hogy xy hozta az egyik barátnőjét,ő is ott volt.
szerintem se titkolózz,akkor majd még ennyire se engednek el.találj ki valami olyat,ami nem túl nagy hazugság,de viszonylag normálisan hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!